Dinel Nutu, fost Staicu: Cand m-au ridicat, ma intorceam in Romania


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Dinel Nutu, fost Staicu: Cand m-au ridicat, ma intorceam in Romania

  Dinel Nuţu, fost Staicu, a explicat, joi, pe holurile Tribunalului din Budapesta prezenţa sa la graniţa cu România, în localitatea Mako. “Eram cu bagajele făcute şi veneam în România. Dacă mai întârziau puţin, intram în România. Am fost plecat în Germania şi Italia să-mi închid afacerile. Vă daţi seama că nu puteam să las afaceri de milioane de euro încurcate”, a spus Daniel Nuţu, fost Staicu.
  El a mai spus că şi-a schimbat numele de familie, din Staicu în Nuţu, pentru ca fiul şi nepotul său, care se duc în acest an la şcoală, să nu aibă de suferit. “Am zis că dacă schimb numele ei vor fi scutiţi ca să mai fie apostrofaţi de copii că tatăl lor e condamnat”, a mai spus Dinel Nuţu, zis Staicu, jurnaliştilor prezenţi pe holurile instanţei din Budapesta.
  Omul de afaceri craiovean a spus că-şi va dovedi nevinovăţia în privinţa acuzaţiilor de falimentare a Băncii Internaţionale a Religiilor la Strasbourg. “Voi dovedi la Strasbourg cu documente, cu expertiză exact cum au stat lucrurile în realitate în România. Numai un tâmpit putea să îşi falimenteze propria bancă”, a mai spus Dinel Nutu, fost Staicu.

  Sursa: www.*************

 2. #2
  Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
  Data de inscriere
  14-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  240
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  100
  Puncte CF
  0.0
  O sa sperie vreo 2,3 politicieni de frunte care's si ei implicati in afacerea asta si va scapa destul de repede ...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: