FC Piatra Olt a obţinut punctele puse în joc în confruntarea cu formaţia Turris Turnu Măgurele la capătul unui meci aprig disputat. Alb-vişiniii au început în ofensivă partida, iar după un forcing susţinut au punctat pe tabela de marcaj. După o centrare a lui Dragalina de pe partea dreaptă, Cozea centrează în faţa porţii, iar jucătorul grupării teleormănene, Muşat, îşi trimite mingea cu capul în plasă (min. 15). Câteva minute mai târziu, Ivan este la un pas de a majora avantajul, însă mingea se scurge pe lângă bară, după ce portarul oaspeţilor scăpase balonul printre mâini. Teleormănenii restabilesc egalitatea pe tabelă prin Urucu, care înscrie cu unşut plasat de la 18 metri. Înainte de intrara la cabine, Cozea iroşeşte o ocazie imensă de a aduce echipa în avantaj. În urma unei centrări a lui Dragalina, mingea loveşte bara laterală, iar Cozea din câţiva metri reia spre poartă, însă Neagu are o intervenţie salvatoare.

*

Huţanu aduce victoria

*

În minutul 76, alb-vişiniii reuşeşc să înscrie golul de trei puncte. Dragalina îl angajează în adâncime pe Huţanu care înscrie cu un lob peste portar. Formaţia vizitatoare este aproape de a retsabili egalitatea în ultimul minut de joc, prin portar. În urma unei lovituri libere de la 20 de metri executată în careu, goalkeeper-ul celor de la Turris reia cu capul în bara porţii apărate de Bugiu.
În urma victoriei înregsitrate, FC Piatra Olt a urcat pe poziţia secundă în clasamentul seriei.

*

FC Piatra Olt: Bugiu, Bogdanovici, Lengyel, Preda, Giurcă, Huţanu, Ivan, Vâlcică, Cozea, Alin Mihai, Dragalina. Au mai evoluat: Ignat, Ovidiu Niculescu, Sandu.

*

Turris Turnu Măgurele: Neagu, Muşat, Cărăuşu, Tutunaru, Moga, Bica, Ţiclea, Ilin Alin, Danteş, Urucu, Cosmin. A mai evoluat Pârjol.
*Sursa: gazetanoua.ro