http://www.youtube.com/watch?v=OaXII...layer_embedded
Imi place piticu' asta ! ... Ce ziceti ?
http://www.youtube.com/watch?v=OaXII...layer_embedded
Imi place piticu' asta ! ... Ce ziceti ?
Are viitoru' distrus. Sa ne bucuram, inca un manelist.
trist e ca el(manelistu) a ajuns la varsta aia si tot ca un copil oligofren stie sa "danseze"
women have their fault,men only two,everything they say, everything they do
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
kandya, Trabook, Aetana! x3
Augen sagen mehr als Worte
http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
e doar diferenta de ani si marime in rest ..2 tigani borati
My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbow
Mai conteaza?
Conteaza pt majoritatea ca el castiga usor bani, pe cand multi se zbat 12 ore pe zi pentru 500 ron/luna, pt asta il apreciaza si numai iau in seama esenta pe care tu o vezi deja
L3onard a glumit cu tine decat pe jumatate, pt ca am impresia ca nici el nu apreciaza scalambaielile alea, insa e clar ca rasismul se pedepseste
La urma urmei, fiecare se descurca cum poate.... eu la furat, andrei cu fomei, leo cu masini furate si tot asa, viata e scurta, trebuie traita din plin.
Aetana, sincer sa fiu am ajuns sa apreciez si un hot, care a facut bani cat n-o sa fac eu in 10 vieti, asta e... in ziua de azi fiecare se descurca cum poate, cu rusinea mori de foame Cati nu sunt cu 2,3 facultati de n-au nici din ce platii chiria
Ca jignesti asa aiurea! Fiecare face bani din ce stie el mai bine! Daca tu nu puteai face bani decat din manele, iti placea sa te jigneasca lumea asa si sa te priveasca ca un copil oligofren, cum afirmi tu mai sus?
Manelistii sunt cei mai destepti oameni, fac saci de bani cu un singur efort, cel fizic ca ii ajunge oboseala de la nunti, botezuri si inmormantari!
Cinste lor, ca nu fura si nu inseala lumea!
Aici Salam isi dezvaluie latura "fanfaronica"...acuma haideti sa apreciem toti hoti ca fac bani si se descurca, nemaipunandu-ne probleme de cum ii fac.Voi ce parere aveti de unul care ii vinde lu' masa frigideru? Face bani....se descurca....Nu!?
Mmmmmm, da hai sa fim si mai mizerabili ca popor decat suntem si nu numai, daca tot sustinem toti analfabetii, de ce sa nu ni se para normal ca nu au 4 clase, ca nu stiu sa vorbeasca, ca nu stiu cum sa se comporte. Exista daca nu ma insel, si nu ma insel, un ghid al bunelor maniere, care ne invata cum sa ne comportam in SOCIETATE. Sa vedeti o treaba, sustinand astfel de persoane, deja nu mai exista o societate ci o masa de oameni. Sarim de fund in sus cu fiecare ocazie ca occidentu e asa si pe dincolo, da ne meritam soarta cu varf si indesat, pt ca apreciem prostia ca vorba aia face bani, cum sa nu ii invidiem? cum sa nu vrem sa fim ca ei?
Leonard, abia postul asta poate fi considerat rasist, dar jignirile nu sunt aiurea. Daca ma hotarasc sa ma imbogatesc de pe urma prostimii purtandu-ma in acest fel, ma astept mai devreme sau mai tarziu ca cineva sa aiba o reactie asemanatoare si ii dau dreptate, pentru ca ce fac eu este impotriva bunului simt si daca majoritatea e formata din retardati s-ar putea sa fie si din cei care gandesc.
Nu fura? Evaziunea fiscala a ce iti suna tie? A titlu de manea?
Si cei ce fac bani de pe urma prostilor le tin in fata isonul si pe la spate fac cruce ca au scapat de ei, de vazut emisiunile cu Diaconescu (care chiar a facut bani de pe urma prostilor de ii tot aduce la tv si a prostit o jumate de Romanie cu emisiunile lui de parca ar folosi mesaje subliminale)
Am zis apreciez, nu sustin, e o mica/mare diferenta.... si ma refeream la faptul ca se descurca, adica fac bani si isi fac viata frumoasa... dar asta nu inseamna ca imi convine, nu. Personal cu manelistii nu am nimic, e o meserie, nu chiar usoara, prin care isi castiga existenta. Nu inteleg de ce le trebuie lor carte sau sa stie sa vorbeasca.... e suficient ca stiu sa cante Nici eu nu stiu nimic despre avioane, dar e suficient ca stiu sa conduc (masina), prin asta imi castig existenta... ca un exemplu.
Tiganii "e" tot tigani !
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: