Un calator prin Paris...


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Un calator prin Paris...

  A fost odata ca niciodata...parca, asa, ca in copilarie, imi vine sa incep povestea frumoasa a mea, a Craiovei Forum si a lui Blue Air... Am avut bucuria de a fi castigatoarea concursului si de a opta pentru o destinatia de vis, anume orasul luminilor, Paris.

  Am simtit ca Parisul este destinatia care poate oferi turistului tot ceea ce-si poate dori: cultura, civilizatie, arta si distractii.
  Dintre toate obiectivele pe care le-am dorit sa le vizitez, unul singur, Muzeul Picasso, a avut portile inchise si acest fapt dureaza pana in 2013.

  In rest, totul a fost excelent. Maretia si grandoarea Turnului Eiffel te intampina noaptea cu un spectacol fascinant de culori.
  De la Arcul de Triumf incepe si Champs Elysees care se termina in Place de la Concorde. Daca vrei sa iti clatesti ochii prin vitrinele celor mai scumpe magazine sau daca vrei sa mananci un sandwich bun (si scump) atunci nu trebuie sa ratezi aceasta strada celebra. Muzeul Luvru cu o curte exterioara absolut magnifica este cel mai vizitat muzeu din lume. Acolo, Gioconda ne surade tuturor.

  Catedrala Notre Dame te asteapta si ea pe malul Senei iar cei cu mai mult timp la dispozitie nu trebuie sa rateze nici centrul de arta contemporana Georges Pompidou in vecinatatea caruia se afla si atelierul lui Brancusi.

  Unul din frumoasele obiective vizitate a fost Muzeul Stiintei, mai putin promovat, din pacate. Acolo, cateva ore nu sunt suficiente pentru a te confrunta cu noutati, cu proiectii de film, cu deosebite activitati interactive, iar pe langa aceste doar cateva obiective vizitate,exista cafenelele care au inspirat lumea, stilul de viata al francezilor.

  Farmecul aparte al Parisului ma face sa sper ca si intr-un viitor apropiat voi reveni.

  Multumesc Blue Air, multumesc Craiova Forum! Oameni minunati si potriviti la locurile potrivite!


  .
  Un calator prin Paris... Fisiere atasate La Palatul Versailles.jpg   La Arcul de Triumf.jpg   La muzeul Stiintei.jpg   Shopping La Fayette.jpg   La Piramida de la Louvru.jpg   La Tour Eiffel.jpg  

  Compania Blue Air.jpg   La Louvru.jpg   In cartierul La Defense.jpg   La Gradinile Luxemburg.jpg  
  Last edited by Ic3Girl; 24-04-2011 at 13:29.

 2. #2
  Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  03-02-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  3,455
  Mesaje bazar
  1577
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  6087
  Puncte CF
  44.5
  Usergroups:
  Orasul Luminilor, Paris!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
  Data de inscriere
  14-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  240
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  100
  Puncte CF
  0.0
  Felicitari , multumim pt. poze ...

 4. #4
  Member aylyn39's Avatar aylyn39 este placut de toti aylyn39 este placut de toti aylyn39 este placut de toti
  Data de inscriere
  14-08-2008
  Varsta
  53
  Sex
  F
  Mesaje
  220
  Mesaje bazar
  27
  Putere Reputatie
  27
  Reputatie
  209
  Puncte CF
  136.0
  Citat Mesaj iniţiat de s_ki_pp_er Vezi mesajele
  Felicitari , multumim pt. poze ...
  Ma bucur daca va plac! Sa intre Parisul putin si in casele voastre!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: