Audi depaseste in tromba BWM


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Audi depaseste in tromba BWM

  În primul trimestrul al acestui an Audi a reuşit o depăşire spectaculuoasă în faţa celor de la BMW, în condiţiile în care producătorul german a vândut mai multe autoturisme decât BMW clienţilor din România.

  Audi a vândut 361 de autoturisme în Romania, în primele trei luni ale acestui an, performanţa cu care s-a plasat în pole position pe segmentul premium înaintea celor de la BMW (care au comercializat 315 mașini în aceeași perioada), indică statistica Asociaţiei Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA). Deşi a avut cea mai mare crestere, in comparatie cu intervalul similar din 2010, Mercedes Benz a rămas în spatele celor doi rivali germani.

  Mercedes-Benz, în pofida celei mai mari creșteri comparativ cu trimestrul întai al anului trecut – 91%, a rămas în urma rivalilor săi, dar a micșorat semnificativ distanţa faţă de aceștia, cu 301 unitati comercializate.

  Potrivit datelor APIA, Audi a punctat grupat cu trei modele: SUV-ul Q5 – 66 de unităţi vândute -, gama medie A4 – 65 de unităţi – și gama compactă A3 – 64 de unităţi.

  Sursa: www.*************
  Last edited by Ic3Girl; 25-04-2011 at 22:17.

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,040
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  E mai inovator Audi
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: