Cele mai ciudate legi din lume


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Cele mai ciudate legi din lume

  Fiecare ţară are legile ei pe care atât cetăţenii cât şi vizitatorii trebuie să le respecte. Necunoaşterea acestora nu reprezintă o scuză, iar cel care a fost prins “călcând strâmb”, plăteşte. Mai mult, în cadrul ţărilor sunt regiuni care au adoptat un set de regului specific şi în acest caz pot apărea probleme, în special pentru turişti, datorită faptului că nu toată lumea are aceeaşi părere despre ceea ce trebuie să fie interzis şi ceea ce nu.

  Aveţi mai jos o listă cu legi cel puţin ciudate, care sunt valabile în diferite zone ale lumii şi ca atare trebuie respectate:

  Singapore

  În intenţia de a păstra străzile curate, autorităţile din Singapore au interzis în 1992 vânzarea şi consumul de gumă de mestecat.

  Eraclea, Italia

  Pe plajele din Eraclea din apropierea Veneţiei, este interzisă construirea de castele de nisip.

  Amsterdam, Olanda

  O regulă curioasă pentru unii, dar absolut firească pentru alţii se aplică în celebrele cafenele din Amsterdam. Poţi fuma câtă marijuana vrei dar nu ai voie să-ţi aprinzi ţigara din tutun.

  Florida, USA

  Pentru pasionaţii de sărituri cu paraşuta există o reglementare foarte strictă în Florida. Femeile nemăritate nu au voie să sară cu paraşuta în zilele de duminică. În caz că sunt prinse, fac puşcărie.

  Elveţia

  O lege valabilă la un moment dat în Elveţia interzicea folosirea toaletei după ora 10 seara, mai exact trasul apei, pentru a nu deranja vecinii cu zgomotul produs.

  Eboli, Italia

  Sărutul în maşină în timpul mersului poate fi pedepsit în această zonă a Italiei cu o amendă de 500 de euro.

  Sursa: www.*************

 2. #2
  Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
  Data de inscriere
  14-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  240
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  100
  Puncte CF
  0.0
  Si la noi nimic sau erau prea multe sa fie enumerate
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: