DOSARE PENALE – infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  DOSARE PENALE – infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

  Duminică, în jurul orei 17.30, un echipaj al Poliţiei Filiaşi aflat în executarea serviciului a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.
  Poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului, la scurt timp acesta fiind blocat în trafic.
  Astfel, a fost identificat conducătorul auto ca fiind P.CONSTANTIN, 46 de ani, din Filiaşi. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de în 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Ulterior, P.CONSTANTIN a fost condus la Spitalul Filiasi, unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

  În data de 25.04. 2011, pe DN 6 B, în localitatea Goieşti, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe C.ILIE, de 19 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Autoturismul îi fusese încredinţat de C.DUMITRU, de 60 ani care se afla pe scaunul dreapta faţă.

  Ieri, în localitatea Işalniţa, lucrători ai Biroului Drumuri Naţionale şi Europene aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe P.IONEL, 40 de ani, Isalnita in timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică în aerul expirat de 0.45 mg/l. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Aseară, la ora 21.30, lucrători ai Postului de Poliţie Catane aflaţi în executarea serviciului de patrulare au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Văzând semnalul poliţistului conducătorul auto a încercat să se sustragă de la control, ocazie cu care lucrătorii de poliţie au procedat la urmărirea acestuia la scurt timp fiind oprit.
  Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui I.ALIN, 20 de ani, din Catane, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul.

  În noaptea de 25/26.05.26.04.2011, în jurul orei 02.00, pe DN 56, în comuna Galicea Mare, lucrători ai Formaţiunii Rutiere Băileşti în timp ce executau serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism condus de M.MARIUS, 35 ani, din localitate. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că autoturismul îi fusese încredinţat spre conducere de B.CONSTANTIN, proprietarul autoturismului.

  La data de 22.04.2011, ora 1600, lucrători ai Postului de Poliţie Cernăteşti l-au depistat pe S.I., de 16 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Din verificările efectuate s-a mai stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat minorului de către mama sa, pentru a fi condus.

  În seara zilei de vineri, 22.04.2011, ora 2200, în comuna Amărăştii de Jos, pe D.J. 542, a fost depistat în trafic, de către poliţiştii din localitate, D.NICOLAE, 68 de ani în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Sâmbătă, ora 17:30, R.MITEL, 35 de ani, din comuna Ciupercenii Noi în timp ce conducea autoturismul proprietate personală ajuns la intersecţia străzilor Dispensarului cu Crizantemelor, din localitate, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la Spitalul Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În data de 23.04.2011, în jurul orei 21.45, lucrători ai Poliţiei Băileşti au fost sesizaţi telefonic de către S.LUCIAN, 25 de ani din municipiul Băilești despre faptul că în timp ce se deplasa pe un moped însoţit de B.LIVIU, 31 de ani a fost accidentat de către un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului B.LIVIU.
  Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că G.MANIX, 38 de ani, din localitate se afla la volanul autoturismului, acesta nefiind posesor de permis de pentru nici o categorie de autovehicule.

  La data de 23.04.2011, ora 22:00, a fost depistat în comuna Călăraşi, C.FLORIN, 21 de ani, din localitatea Dăbuleni în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, având o îmbibaţie alcoolica de 1,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Dăbuleni în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei însă a refuzat.

  La data de 24.04.2011, ora 18.30, efective din cadrul Poliţiei Filiaşi l-au depistat pe V.DUMITRU, 45 de ani în timp ce conducea un vehicul fără să posede permis de conducere pentru niciuna din categoriile de autovehicule, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Duminică, 24 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, B.ROBERT, 27 de ani, din Craiova a fost depistat de poliţiştii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bucureşti din Craiova, având o concentraţie de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În aceeaşi zi, la ora 1730,poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la un accident de circulaţie soldat pagube materiale în localitatea Breasta. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce G.IONUŢ, 21 de ani, din comuna
  Bucovăţ, judeţul Dolj conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice( 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat) într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de G.CLAUDIU, 29 de ani, din comuna Valea Mare, judeţul Vâlcea.

  În noaptea de 25/26.04.2011, ora 0000,un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 6 Poliţie aflat în executarea serviciului de patrulare, pe strada Nectarului din Craiova, l-a depistat pe D.VENUS, 42 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.


  BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ
  Last edited by Ic3Girl; 26-04-2011 at 16:18.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: