Derby-ul dintre Petrolul Potcoava şi Recolta Stoicăneşti se va disputa joi seara, pe stadionul „Metalurgistul” din Slatina. Potrivit spuselor antrenorului Recoltei Stoicăneşti, un rezultat de egalitate nu este deloc mulţumitor pentru echipă.


„Potcoava este o echipă bună, şi în tur ne-a pus mari probleme acasă, unde ne-a condus cu 1-0. Meciul de atunci s-a terminat la egalitate, dar de această dată un egal nu ne-ar mulţumi. Mergem să câştigăm. Petrolul a evoluat bine întregul campionat, a mers umăr la umăr cu noi şi cu cei de la Grădinile, aşa că trebuie să facem un joc bun”, a declarat Nicu Florescu, antrenorul din Stoicăneşti.

Manuel Enăchioaia, Potcoava: „Ne lipsesc trei titulari importanţi”

Petrolul Potcoava încă mai are de suferit după meciul cu Gloria Vişina din urmă cu patru etape, unde doi titulari au fost suspendaţi. Tot în aceeaşi etapă, petroliştii au primit suspendare şi pentru stadion. Derby-ul cu Stoicăneşti va avea loc cu o amânare de o zi pe stadionul Metalurgistul din Slatina, deoarece acesta nu este disponibil astăzi.


„Jucăm fără trei titulari importanţi, unul dintre ei tocmai a fost operat, iar alţi doi încă mai sunt suspendaţi. Printre cei trei jucători indisponibili se află inclusiv marcatorul golului din tur”,
a spus Manuel Enăchioaia, reprezentantul Petrolului Potcoava.


Recolta Stoicăneşti este echipa cu cea mai bună apărare din Liga a IV-a până acum, cu numai 12 goluri primite. Potcoava vine după o perioadă mai puţin bună, ultima victorie obţinută fiind în meciul cu Gloria Vişina, la masa verde.Sursa: gazetanoua.ro