- EUR
- 5,0315

-
Marinescu: „Atât timp cât sunt şanse, sperăm la un loc promovabil”
Egalul înregistrat de Alro în disputa din deplasare cu Arieşul Turda a lăsat un gust amar în tabăra pregătită de Corneliu Papură. Goalkeeper-ul formaţiei slătinene, Andrei Marinescu, consideră nedrept rezultatul. Acesta este de părere că, după aspectul jocului, Alro merita să obţină cele trei puncte puse în joc.
*
„Nu este echitabil rezultatul. Uitându-ne la ocaziile noastre de a marca şi la situaţiile lor, cred că meritam victoria. Ne-a lipsit un gol. Am fost lipsiţi de şansă, dacă am fi avut-o înscriam pentru că ocazii am avut. Mai sunt şanse, atât timp cât matematic se poate, noi sperăm la un loc promovabil. Aşa cum am mai spus, jucăm fiecare meci la victorie indiferent de adversar. Toate cele cinci jocuri sunt decisive, iar fiecare meci pe care îl mai avem de disputat îl tratăm ca pe o finală”,a declarat portarul celor de la Alro, Andrei Marinescu.
„Voinţa Sibiu este o echipă foarte bine organizată tactic”
Meci capital pentru Alro, sâmbătă, în faţa propriilor suporteri. Pentru a păstra şanse la promovare, elevii lui Corneliu Papură sunt nevoiţi să câştige disputa cu Voinţa Sibiu, echipă aflată în plutonul fruntaş. Având victorii pe linie pe teren propriu în returul de campionat, aluminiştii speră ca în meciul cu Sibiu publicul să-i conducă spre victorie.
*
„Voinţa Sibiu este o echipă foarte bine organizată din punct de vedere tactic. Probabil vor veni să conserve un rezultat de egalitate şi vor încerca să ne surprindă pe contraatac. Este o echipă bună şi trebuie să pregătim jocul foarte bine. Uitându-ne la rezultatele de acasă, avem numai victorii, ceea ce înseamnă că publicul contează foarte mult. Sper ca suporterii să fie alături de noi şi să ne susţină aşa cum au făcut-o la toate meciurile”, a mai spus Andrei Marinescu.
Meciul Alro Slatina-Voinţa Sibiu se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Mugurel Drăgănescu (Breaza), ajutat la cele două tuşe de Costin Florescu (Bucureşti) şi Valentin Cristea (Călăraşi).
Sursa: gazetanoua.ro