Preconizata promovare a echipei Clubului Sportiv Municipal ar duce la o situaţie inedită pentru fotbalul de la malul Oltului - două formaţii în eşalonul secund. Părerile în privinţa susţinerii ambelor grupări, Alro şi CSM, ce au în spate Consiliul Judeţean Olt, respectiv Primăria Slatinei, sunt împărţite, o decizie în acest sens urmând a se lua în perioada următoare. Reprezentanţii municipalităţii afirmau la un moment dat că nu ar vedea oraşul reprezentat de două echipe în Liga a II-a, exprimându-şi totodată speranţa ca din viitoarea stagiune să fie pusă în aplicare directiva prin care se interzice direcţionarea banilor publici pentru plata salariilor jucătorilor, primelor şi a transferurilor.*
Administratorul public Minel Prina spune că în această perioadă se caută resurse financiare, fiind iniţiat şi un parteneriat cu Consiliul Judeţean.

*

„O să vedem ce sponsori avem pentru sezonul următor. A început parteneriatul cu Consiliul Judeţean la spital, precum şi pentru o creşă din oraş, va fi şi pentru echipă. La fotbal condiţiile sunt însă mult mai grele. Trebuie să vedem dacă Regulamentul aprobat de FRF ne permite să facem o astfel de asociere, pentru a nu compromite şansele de promovare. Sportul e un domeniu destul de important, va fi foarte important probabil când or să intre toate celelalte probleme pe un făgaş normal”, a declarat Prina.

„Nu se poate face o asociaţie cu ambele formaţii în B”

Preşedintele Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal afirmă că hotărâri în privinţa echipei se vor lua înaintea încheierii actualei ediţii de campionat.

*

„Toată lumea spune că promovăm, dar nu este aşa uşor. E adevărat, la acest moment avem prima şansă. Nu trebuie neapărat să aşteptăm finalul sezonului pentru a lua anumite decizii. Perioada de pauză dintre campionate este scurtă, aşa că vom stabili ce va fi până la încheierea actualei stagiuni. Eu zic că nu se poate face o asociaţie cu ambele echipe în B”, a mai declarat Minel Prina.Sursa: gazetanoua.ro