Teatrul Municipal „Ariel” din Râmnicu Vâlcea va pune în scenă, joi, la Slatina piesa „O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale. Regia spectacolului, care va fi găzduit de la ora 18.00 de sala de teatru a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, poartă semnătura Doinei Migleczi.

Preţul unui bilet este de 25 de lei şi, potrivit reprezentanţilor Centrului, încă mai pot fi găsite.

*

„Biletele sunt puse în vânzare, dar, din câte ştiu eu, nu s-au prea vândut, având în vedere că a fost şi Paştele şi lumea nu s-a prea interesat”, a declarat Monica Floarea din cadrul Compartimentului Cultură, Sport al Direcţiei Administrarea Domeniului Public şi Privat.

*

Bilete cu preţ redus

*

Consilierii locali au aprobat înainte de Paşte un proiect de hotărâre prin care mai multe categorii de slătineni sunt scutiţi de la plata taxei de acces la spectacolele organizate de Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, atât la producţii proprii, cât şi la reprezentaţii cu spectacole invitate cât şi la alte audiţii. Sunt scutiţi de plata acestei taxe pensionarii care au activat minim 10 ani în domeniul cultural-artistic, persoanele persecutate politic, beneficiarii Legii privind Revoluţia din 1989, veteranii de război şi văduvele veteranilor de război, dar şi adulţii cu handicap grav sau accentuat şi însoţitorii acestora.

De asemenea, vor plăti doar jumătate din valoarea unui bilet la teatru elevii şi studenţii, pensionarii şi adulţii cu handicap mediu şi uşor.

Preţul unui bilet la spectacolele găzduite de Centrul Cultural din Slatina variază de la 20 de lei pentru producţiile proprii până la 25 de lei pentru spectacolele invitate şi 30 de lei pentru alt gen de spectacole.Sursa: gazetanoua.ro