Ea se vaieta ca toti barbatii sunt la fel. Pai vorba aia daca erai o fata respectabila poate nu cunosteai atati barbati.

Acolo unde cuvintele esueaza, muzica vorbeste. Poate e adevarat sau poate nu. Stiu doar ca toti suntem experti in domeniul asta. Nu-i asa toti?

Omul trebuie sa iubeasca pentru a trai, nu sa traiasca pentru a iubi. Din vorba asta pot sa zic ca asa isi doresc multi. Iti zic ca vor sa stie sigur daca ii vei iubi si ca nu ii vei lasa. Ca asa nu vor sa-si incerce sansa. Daca nu incerci nu ai cum sa-ti dai dupa cu pumnii in cap de decizia luata. Sau nu ai cum sa te aplauzi ca ai facut o decizie buna. Toti le stim pe toate. Cand vrei ceva mult de tot, din toata inima, nu din vorbe te duci cu tot ce ai mai bun si esti primul acolo sa fii sigur ca va fi asa cum vrei tu. Intr-o excursie sau intr-o calatorie mult asteptata si mult prea smechera cu ce te duci? Cu cele mai urate haine? Fara bani? De, si la domeniul iubire toti le stim pe toate. Stim ce simt ceilalti, stim ce o sa se intample daca facem ceva. Deci.

Oamenii fug de fericire, nu o cauta. Pai nu stiati ca oamenii fug cam de orice lucru. Pana si de ei insisi fug. Daca ar depasi anumite bariere si ar renunta la prejudecati poate atunci o sa caute si ei ceva. Majoritatea prin fericire inteleg sa faca orice numai ca sa fie ei fericiti. Sa-si satisfaca propiile nevoi.

La atingerea dragostei oricine devine poet. Nu prea e deloc corect. Ca sa fi poet trebuie sa ai un vocabular dezvoltat, o imaginatie foarte bogata si putina sensibilitate. Dar daca simti dragostea asta nu inseamna ca poti fi poet. Poti sa simti dragostea si sa fi un analfabet si sa nu stii cum sa o explici. Degeaba simti dragostea daca nu spui iubitului/iubitei ceea ce simti. Mda.

Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa, dar ea este frumoasa pentru ca o iubesti. Atunci de ce o iubesti? Ca e hidoasa? Vorba fara rost. Wanna be, gen. Pff, orice femeie stie cat de frumoasa sau mai putin frumoasa e. Doh.

Atunci cand vrei ceva, imposibilul devine realitate. Asta e una din expresiile mele preferate. Este foarte adevarat. Trebuie doar experimentat. Desigur nu uitati sa adaugati 2-3 lingurite de curaj.

Ai grija sa obtii ce iti doresti in viata sau vei fi obligat sa te multumesti cu ce primesti. Sau cu ce ai. Asta e cu dedicatie pentru cineva special, bine ca gasi expresia asta ca ii se potriveste.

Banii sunt fericirea umana in forma abstracta. Asta e pentru aia care cred ca banii aduc fericirea.

Nu e rusinos sa nu poti, e de ***** sa nu incerci. Cam vulgar, dar are dreptate.

Dragostea inseamna sa daruiesti celor din jurul tau ceea ce au nevoie,nu ceea ce merita. Si cica dragostea e simpla.. off-off mai mai

Mai revin aceste zile cu cate ceva. Au fost atat de multe de facut, incat nu a mai fost niciun minut pentru blog.

Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.