Gata cu “magazinele de vise”! Senatorii au votat interzicerea tuturor stupefiantelor si substantelor psihotrope


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Gata cu “magazinele de vise”! Senatorii au votat interzicerea tuturor stupefiantelor si substantelor psihotrope

  Plenul Senatului a adoptat miercuri un proiect iniţiat de senatorul liberal Mario Oprea prin care toate substanţele reglementate prin Legea 339/2005 privind substanţele stupefiante şi psihotrope sunt interzise.

  În ciuda protestelor Guvernului, proiectul prevede şi interzicerea substanţelor care intrau la categoria plantelor, substanţelor şi preparatelor care prezintă interes în medicină şi erau supuse unui control strict, care până acum, potrivit legislaţiei în vigoare, erau interzise “cu excepţia situaţiilor prevăzute de prezenta lege”. Potrivit expunerii de motive, modificările aduse Legii 339/2005 vor elimina interpretările privind interzicerea cultivării, producerii, fabricării, depozitării, comerţului, distribuţiei, transportului, intermedierii, achiziţionării, importului, exportului şi tranzitului substanţelor prevăzute în Lege, precum şi interzicerea oricărei forme de consum şi trafic.

  Astfel, susţine liberalul Mario Oprea, proiectul va desfiinţa “magazinele de vise” în aşa fel încât agenţii economici care comercializează stupefiante de orice natură vor fi interzişi. Executivul a transmis un punct de vedere negativ, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, solicitând respingerea proiectului deoarece ar bloca circuitul legal al acestor plante şi va înlătura prevederile potrivit cărora aceste substanţe ar putea fi folosite în scop medicinal. Mai mult, a subliniat Raed Arafat, spitalele, precum şi centrele de analiză a drogurilor şi alte instituţii care au competenţe în acest domeniu nu vor mai putea administra stupefiante la pacienţi şi nu vor mai putea să-şi desfăşoare activităţile.

  Senatorii care au luat cuvântul şi-au exprimat susţinerea faţă de proiect, subliniind “semnalul politic” pe care această lege îl poate oferi, şi au arătat că legea poate fi îmbunătăţită în Camera Deputaţilor, for decizional.

  Legea a fost aprobată de Senat cu 65 de voturi “pentru” şi o abţinere, în calitate de Cameră decizională.

  Sursa: www.*************

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Prin asta cred ei ca limiteaza consumul de stupefiante!?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: