Vinietele mai stau o tura


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Vinietele mai stau o tura

  Deşi se anunţa un vot cu scântei, a cărui primă repriză se consumase deja cu o zi înainte la întâlnirile pe comisii, consilierii municipali nu au mai apucat să-şi exprime votul pe tema vinietele pentru parcare. Proiectul a fost retras ieri de pe ordinea de zi a şedinţei chiar de către reprezentanţii Primăriei, cei care l-au şi conceput, fără a mai apuca să fie măcar lecturat. “Am retras proiectul de hotărâre pentru că mi se pare că e văzut mai mult ca o chestiune de constrângere a populaţiei de către unii dintre consilierii de aici. Ori noi dorim să punem un semn de egalitate între toate categoriile de şoferi, adică să plătească şi cei care au maşinile înmatriculate în Bulgaria sau în alte ţări, dar se servesc de locurile de parcare din Craiova”, a precizat viceprimarul Mărinică Dincă. Interpelat pe parcursul şedinţei cu privire la acest subiect, Dincă a declarat că municipalitatea nu se gândeşte deocamdată să renunţe la viniete, care vor fi folosite cu siguranţă în acest an, dar că e posibil să meargă şi mai departe, la taxarea pe bază de parcometre, în măsura în care autorităţilor vor scoate bani pentru dotarea cu astfel de instrumente. După votarea regulamentului şi distribuirea vinietelor, autorităţile susţin că se gândesc să mai facă încă un pas în sensul închirierii către locatari a parcărilor din faţa blocurilor. Consilierul liberal, Pavel Badea, a insistat ca municipalitatea să meargă pe varianta constituirii unei societăţi comerciale care să se ocupe de administrarea locurilor de parcare, propunerea acestuia fiind respinsă.
  Sursa: www.cvlpress.ro

 2. #2
  Banned primaru nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  10-12-2007
  Varsta
  47
  Sex
  M
  Mesaje
  367
  Mesaje bazar
  889
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -12
  Puncte CF
  7.0
  Decit s-o "arda cu vinietele"in continuare,mai bine s-ar ocupa de lucrarile din centrul Craiovei,care ne-au blocat si ne-au mancat(deja!)viata si ne-au macinat nervii :la orice ora traversezi portiunea de la "V.Vlaicii" ,la "Universitate" (pe jos)sunt in jur de 10-15 muncitori(maxim)din care 70%(adica de la 7 la 10 muncitori),ori se odihnesc,ori iau o pauza Se pare ,insa ,ca aceste aspecte nu-i intereseaza pe "alesii nostri".Ei mai vor niste banuti de pe locurile de parcare,care si-asa sunt total insuficiente.Marea problema(pentru ei)sunt banii din parcari, nu balamucul si nici mizeria din centrul Craiovei.Probabil ca se apropie alegerile si mai sunt necesari niste banuti din aceste parcari.Cine stie cine i-o mai lua si pe astia?Strazile adiacente centrului ,pe care se cicula ca la nebuni si care fac legatura intre arterele principale ale orasului sunt facute varza...numai gropi.Asta nu-i intereseaza pe acesti imbuibati si nesatui de bani.RUSINE!!!
  Cred ca aceasta ar fi cu adevarat o stire,dar si jurnalismul a devenit o unealta ,tot in mana imbuibatilor de la putere.Pupincurismul e la loc de cinste,nimeni nu mai critica nimic.
  Last edited by primaru; 29-04-2011 at 17:24.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de primaru Vezi mesajele
  Decit s-o "arda cu vinietele"in continuare,mai bine s-ar ocupa de lucrarile din centrul Craiovei,care ne-au blocat si ne-au mancat(deja!)viata si ne-au macinat nervii :la orice ora traversezi portiunea de la "V.Vlaicii" ,la "Universitate" sunt in jur de 10-15 muncitori(maxim)din care 70%(adica de la 7 la 10 muncitori),ori se odihnesc,ori iau o pauza Se pare ,insa ,ca aceste aspecte nu-i intereseaza pe "alesii nostri".Ei mai vor niste banuti de pe locurile de parcare,care si-asa sunt total insuficiente.
  Ei vror sa "taraganeasca" cat mai mult lucrarile sa ia mai multi bani

 4. #4
  Newcomer Lacoste's Avatar Lacoste este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  21-12-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  43
  Sex
  M
  Mesaje
  45
  Mesaje bazar
  109
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  39
  Puncte CF
  4.0
  Ma copii, nu va asteptati la asa ceva? O sa fie din ce in ce mai rau pt. ca prealuminatii de la carma nu s-au gandit ca mai intai trebuie macar plombate strazile ocolitoare centrului gen Kogalniceanu, Brancusi... care sunt MUCI!!!... E interesant si faptul ca daca vrei sa mergi spre gara, de jos de la Universitate se pleaca de la semafor pe 3 benzi care se intrepatrund pe 1 banda in dreptul KFC-ului + altii care fac dreapta de pe Calea Bucuresti tot spre gara... deci o sa fie super oferta de aci' incolo 4 in 1 ))... Dar ghiciti ce? Ei vor bani, bani, bani Pt. ce mm???
  Nobody has the power to judge me!

 5. #5
  Banned sbs_sbs este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  30-01-2009
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  106
  Mesaje bazar
  662
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  26
  Puncte CF
  0.0
  sal acum ceva ani plateam ptr masina impozit in craiova si ptr parcare 30 ron/an si nu beneficiam de nimic si acum am o masina ptr care platesc imp in alta localitate iar acum ma impoziteaza ..............un mare *****

 6. #6
  Junior JohnDoe's Avatar JohnDoe reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  03-10-2005
  Locaţie
  p'acilea
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  84
  Mesaje bazar
  71
  Putere Reputatie
  39
  Reputatie
  10
  Puncte CF
  40.0
  Salut
  Pe mine m-ar interesa sa am propriul loc de parcare cumparat sau inchiriat pe x ani. E al naibii de neplacut cand vin acasa si nu am unde dracu sa parchez din cauza celor care nu sunt riverani si ocupa "locurile locatarilor". nu poti sa te iei de ei(teoretic) ca nu ai nici o baza legala in sensul asta. asa ca, dc nu vine sa isi mute masina de pe locul tau, ii chemi pe astia de la ridicari si ii muta ei masina. Evident nu poate fi aplicat peste tot in oras, dar acolo unde se poate eu sunt de parere ca ar trebui, si multi cred ca sunt de acord cu mine. Eventual se poate face un sondaj la nivel de asociatii si astfel se stabileste care sunt de acord si care nu; dc ai mai multe masini/apartament, se aloca un singur loc de parcare, si dc mai raman locuri libere in parcare se aloca si al doilea/treilea, etc.; dc nu mai sunt locuri, te priveste ce faci cu a doua.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: