Criza alimentara este provocata de incompetenta si dezinteresul Ministerului Agriculturii


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Criza alimentara este provocata de incompetenta si dezinteresul Ministerului Agriculturii

  Relansarea agriculturii prin implicarea statului este soluţia pe care ţărăniştii doljeni o propun pentru a scoate România din criza alimentară, situaţie reflectată prin importurile masive de produse pe care, altădată, ţara noastră le exporta. Într-o conferinţă de presă desfăşurată astăzi, Gheorghe Duduială (foto), vicepreşedintele PNŢCD Dolj şi preşedinte al filialei Craiova, a atras atenţia că implicarea statului, în special a Ministerului Agriculturii, nu trebuie privită ca o intervenţie brutală în piaţa liberă, ci doar ca o măsură pentru a înlătura dezechilibrele apărute prin importul de alimente din ţări în care producătorii sunt ajutaţi prin subvenţii. Mai mult decât atât, ţărăniştii doljeni afirmă că actuala criză alimentară este provocată de incompetenţa şi dezinteresul Ministerului Agriculturii.
  Înfiinţarea de ferme pentru a ajuta producătorii de la sate, sprijinirea specialiştilor agricoli pentru a se instala în mediul rural, creditarea avantajoasă a fermierilor, precum şi identificarea clară a suprafeţelor agricole ale statului, pentru a înlătura confuziile legate de situaţiile litigioase, sunt câteva soluţii pe care le propune Gheorghe Duduială. Nici politica marilor magazine de a-i dezavantaja pe producătorii români în detrimentul celor din ţări cu o agricultură subvenţionată masiv nu a scăpat neobservată. Ţărăniştii au spus că hypermarketurile afişează doar câteva produse româneşti pentru a da bine în faţa clienţilor, în timp ce grosul mărfurilor alimentare sunt aduse prin intermediul unor firme de import aparţinând clientelei partidelor aflate la putere.

  Sursa: www.*************

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Normal ca asta e cauza...Romania are un potential agricol foarte mare!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  03-02-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  3,454
  Mesaje bazar
  1577
  Putere Reputatie
  51
  Reputatie
  6087
  Puncte CF
  44.5
  Usergroups:
  E clar... in hipermarket merele sunt 5 lei iar portocalele 3 lei!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: