Emil Boc, la Craiova : „Candidez la sefia PDL din functia de premier”


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Emil Boc, la Craiova : „Candidez la sefia PDL din functia de premier”

  Premierul Emil Boc s-a aflat ieri la Craiova, însoţit fiind de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, precum şi de câţiva parlamentari PDL. Emil Boc s-a aflat pentru prima oară în Bănie de când este premier, iar motivul s-a datorat doar prezentării moţiunii sale, în calitate de candidat la şefia PDL, moţiune intitulată, „România Dreaptă – România Puternică”. Evenimentul s-a desfăşurat la Filarmonia Oltenia, cu uşile închise, cu o prezenţă numeroasă din partea membrilor PDL Dolj. Onorurile de gazdă au fost făcute de senatorul Radu Berceanu, în calitatea sa de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Dolj precum şi de prim-vicepreşedintele PDL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

  Venit la Craiova în campanie electorală pentru câştigarea preşedinţiei PD-L, Emil Boc a declarat ieri că el candidează la şefia acestui partid din funcţia de premiere şi nu se gândeşte în nicio clipă să-şi dea demisia. Emil Boc a mai spus că este capabil să facă faţă ambelor funcţii, cea de premier şi de şef al partidului. „Eu candidez la funcţia de preşedinte a Partidului Democrat-Liberal din poziţia de premier. Intenţionez să conduc şi partidul şi Guvernul…”, a subliniat Emil Boc. Vizavi de această declaraţie, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a spus că îl susţine pe Emil Boc pentru funcţia de preşedinte al PDL, deoarece, partidul are nevoie „de un lider care să ştie să dea cu pumnul în masă”. Întrebată dacă Vasile Blaga, contracandidatul lui Emil Boc nu ştie să facă acest lucru, Elena Udrea a spus Vasile Blaga are o funcţie în partid, dar pentru funcţia de preşedinte trebuie să primeşti huiduielile cu zâmbetul pe buze, nu să stai în tranşee. „Eu vrea ca PDL să câştige alegerile în 2012, iar Emil Boc, din punctul meu de vedere este singurul lider care poate să ducă partidul din nou la guvernare” a spus ieri, Elena Udrea, prezentă la Craiova. Despre separarea celor funcţii, adică, cea de premier şi cea de preşedinte, Elena Udrea a precizat, nu la Craiova, ci la Tg Jiu, dar în aceea zi, că această discuţie se va purta în partid după câştigarea alegerilor din PD-L. „Sigur, va exista, eventual, o astfel de discuţie în interiorul partidului, dar după ce Emil Boc va câştiga alegerile. Deocamdată, ne canalizăm atenţia spre câştigarea alegerilor”, a precizat Udrea.

  Emil Boc, mulţumit de modul în care a fost primit la Craiova

  Emil Boc s-a arătat încântat de primirea caldă pe care i-a făcut-o preşedintele Organizaţiei PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, precizând faptul că îi mulţumeşte pentru climatul foarte bun pe care i l-a asigurat în prezentarea moţiunii şi că s-a simţit astăzi (n.r ieri) chiar ca într-o familie. “Vreau să-i mulţumesc domnului Radu Berceanu pentru faptul că deşi nu este unul dintre cei 32 de preşedinţi de organizaţii care susţin candidatura mea pentru un nou mandat, ne-a primit mai mult decât colegial. Ne-am simţit ca acasă, într-o atmosferă în care am putut să dezbatem problemele partidului” a precizat Emil Boc. Întrebat de ce crede că organizaţia PDL Dolj nu-l susţine pentru un nou mandat în fruntea formaţiunii democrat-liberale, Emil Boc a spus: “Cine spune că nu mă vrea Doljul? Eu cred că acest lucru va fi stabilit la Congresul din mai. Prezenţa în număr aşa de mare astăzi ( n.r ieri) demonstrează pe de-o parte interesul pentru ce se întâmplă cu PDL şi necesitatea de a lua cea mai bună decizie în mai. Eu zic că e o decizie care să ducă la continuitatea victoriilor PDL” a comentat premierul României.

  Huiduit la Ciochiuta

  Ceea ce este extrem de interesant este faptul că, Emil Boc nu a fost huiduit la Craiova, deşi acesta a fost întâmpinat în toate localităţile pe unde a trecut în ultimele zile numai de huiduieli. De exemplu, la mai puţin de 24 de ore de la huiduielile primite în municipiul Râmnicu-Vâlcea, miercuri, 27 aprilie, pentru care s-a declanşat chiar şi o anchetă, premierul Emil Boc s-a confruntat, din nou, cu protestele populaţiei, ieri, în localitatea Ciochiuţa, din judetul Mehedinţi, unde a inaugurat un pasaj de cale ferată. Zeci de localnici din Ciochiuţa i-au reproşat lui Emil Boc măsurile de austeritate luate de Guvern şi închiderea spitalului din Strehaia. Premirul a inaugurat pasajul împreună cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, senatorul PDL de Mehedinţi Mihai Stănişoară care l-a însoţit pe Emil Boc şi la Craiova.

  “O Românie dreaptă, o Românie europeană” versus „România Dreaptă – România Puternică”

  Pe 11 aprilie 2004, Vasile Blaga şi Emil Boc şi-au lansat candidaturile pentru şefia PDL, fiecare dintre ei având un grup puternic de susţinători. Moţiunea lui Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL, intitulată “O Românie dreaptă, o Românie europeană”, este structurată pe patru capitole şi cuprinde 55 de pagini, precizând printre altele că pentru PDL este important ducerea la bun sfârşit a politicilor de reformă şi modernizare, în timp ce moţiunea lui Emil Boc, intitulată, „România Dreaptă – România Puternică”, este structurată pe şapte mari capitole, cuprinde 47 de pagini şi precizează faptul că ambiţia partidului, care şi-a asumat această misiune reformatoare, este una mult mai mare . În moţiunea lui Blaga se arată că Guvernul României trebuie să fie unul politic, menţionându-se că un “guvern tehnocrat se justifică numai în situaţii excepţionale, cu un mandat limitat şi precis stabilit numai pe termen scurt”, în timp ce în moţiunea lui Boc se arată că Executivul trebuie să realizeze reforme în toate domeniile şi vorbeşte despre reforma administrativ-teritorială.

  Sursa: www.cvlpress.ro

 2. #2
  Member arhimed3's Avatar arhimed3 reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  25-05-2006
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  114
  Mesaje bazar
  57
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  0
  Puncte CF
  40.0
  Ce stire e asta....Pe cine intereseaza ce face boc si pdl-u ?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de arhimed3 Vezi mesajele
  Ce stire e asta....Pe cine intereseaza ce face boc si pdl-u ?
  Pe nimeni

 4. #4
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,040
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de arhimed3 Vezi mesajele
  Ce stire e asta....Pe cine intereseaza ce face boc si pdl-u ?
  Oricum nu e important ce zice Boc...pentru ca niciodata nu a fost comform spuselor lui!

 5. #5
  Banned primaru nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
  Data de inscriere
  10-12-2007
  Varsta
  43
  Sex
  M
  Mesaje
  367
  Mesaje bazar
  889
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  -12
  Puncte CF
  7.0
  "Emil Boc, mulţumit de modul în care a fost primit la Craiova"!Exact ce a spus poetul Dinescu(ca tot e de-al nostru) cu ceva timp in urma:craiovenii,au votat PSD-ul,cind toata tara a votat altfel si acum l-am primit frumos pe Boc,cind toata tara l-a huiduit,adica "niste mancatori de KaKat"...ca de obicei in ultimii 20 de ani.

 6. #6
  Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  03-02-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  3,455
  Mesaje bazar
  1577
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  6087
  Puncte CF
  44.5
  Usergroups:
  Mai importante sunt ouale vopsite sparte de prezenta lui...

 7. #7
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,040
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de Nykolas Vezi mesajele
  Mai importante sunt ouale vopsite sparte de prezenta lui...
  Mda...Boc e atat de inteligent , incat ii sparge taso' oua in cap!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: