La capătul unui meci nebun, elevii lui Corneliu Papură s-au impus în faţa ardelenilor cu scorul de 3-2, succes în urma căruia rămân în cursa pentru ocuparea unuia dintre locurile ce duc în Liga I. Aluminiştii au trecut în avantaj în minutul 18, după ce şutul lui Sergiu Popescu de pe partea dreaptă a fost reluat în propria poartă de Apostol, însă până la pauză echipa aflată sub comanda lui Alexandru Pelici a restabilit egalitatea prin Hardău, care a marcat cu o execuţie din marginea careului (37).

*

În partea secundă, oaspeţii au preluat conducerea graţie reuşitei lui Popa, jucătorul grupării din Sibiu înscriind din apropiere după un carambol în faţa buturilor apărate de Marinescu (54). Purtaţi într-o ofensivă dezlănţuită de încurajările publicului, slătinenii au punctat pentru 2-2 prin Goge, care a finalizat o acţiune de excepţie în care a driblat toţi adversarii întâlniţi cu un şut la colţul scurt (61). Zece minute mai târziu, Eduard Stoica a marcat golul victoriei, execuţia sa surprinzătoare din afara suprafeţei de pedeapsă lăsându-l fără replică pe goalkeeper-ul Dani.

*

Finalul meciului a fost trăit în picioare de spectatorii prezenţi pe „1 Mai” , care după ultimul fluier au rămas minute bune în tribune pentru a-şi răsplăti favoriţii cu aplauze.

*Sursa: gazetanoua.ro