Liga I
Etapa 30
![]()
![]()
Duminica, 1 Mai 2011, ora 14:00, transmis in direct de
1
x
2
Liga I
Etapa 30
![]()
![]()
Duminica, 1 Mai 2011, ora 14:00, transmis in direct de
Last edited by portughezu'; 01-05-2011 at 12:38.
"Noi ne păstrăm credinţa
În inimi lângă Ştiinţa !"
2-0
Daca vrem sa mai avem macar 1% sanse de salvare...trebuie sa batem Urziceniul...avand in vedere ce meciuri mai avem...gen cu Otelul in deplasare si cu Dinamo...acasa.
On: 2-1.
Forta Stiinta !
Singuri impotriva TUTUROR !
CRAIOVA: Lung - Dănănae, Gugu, Zoro, Buşu - Firţulescu, Stoica, Nicolae, Gângioveanu - Stoianof, Subotic
Rezerve: Hotoboc, Florin Costea, Mihai Costea, Dina, Wendel, Surugiu, Roman
REVINE DINA![]()
"Noi ne păstrăm credinţa
1st Half - 44'
U. Craiova 1 - 0 Unirea Urziceni![]()
God Forgives, I Don't...
2-0![]()
"Noi ne păstrăm credinţa
3-0
ALEARGA DINAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Importante este punctele!
il fraierii Mititelu si pe Reghenkampf![]()
pisatz de oameni vere
credeam ca e altfel si Reghe.. cum sa nu lasi niste jucatori sa joace doar pentru ca au mancat o pizza si un papanas ?![]()
"Noi ne păstrăm credinţa
ba frate ce nebunie la craiova...
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/miti...lu-238444.html
Suntem in grafic![]()
Jucatorii fiind in cantonament au un anumit regim de urmat... Reghe plecase cateva minute de langa jucatori iar cand se intorsese ei aveau deja pizza si papanasi (nu conteaza mancarea ,conteaza faptul ca nu l-au ascultat si e de apreciat atitudinea lui Reghe ,asa se comporta un profesionist).Mititelu se ia de antrenor dar uita ca datorita lui anul acesta Universitatea mai joaca in Liga 1 dupa finalul sezonului trecut... Astept sa dovedeasca faptul ca Mititelu vrea sa faca echipa fiecarui antrenor prin acele mesaje pe care le-a primit Reghe.
P.S. Ati observat ca Mititelu spune fiecarui om "esti in eroare"?Cum se face ca el are mereu dreptate ?Ce sa facem sa plece geniul asta ?
ai sa`l chis in chelie pe Mititelu si ce face el acum cu antrenorii nu ma intereseaza, ma intereseaza sa ne salvam, ATAT !
nici cu Reghencampf nu juca Craiova cine stie ce, cu Ticleanu mi-a placut si in tur, la inceput, mi-a placut si acum.
"Noi ne păstrăm credinţa
ce facu Ticleanu? in cateva ore facu echipa? hai sa fim seriosi...echipa de azi, primul 11 e facut de Reghecampf
cu Ticleanu in tur n-am batut pe nimeni si erau pe 14
daca era cel putin unu din astia 3 (2xCostea si Dina) titular nu cred ca bateau nici Urziceniul
nu laud pe Reghe ca ar fi mare antrenor, dar e peste Ticleanu. sa vedem meciurile urmatoare..
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: