Scandalul care a explodat chiar înaintea partidei cu Unirea Urziceni nu a afectat evoluţia alb-albaştrilor, craiovenii reuşind să se impună cu un categoric 3-0 (2-0). Subotic (foto) a demonstrat că pate fi o soluţie pentru atacul Universităţii în acest final de campionat în care se încearcă salvarea de la retrogradare, în timp ce Dorel Stoica a redevenit, fie şi pentru un joc, acel jucător echilibrat şi eficace. Rămâne de neînţeles de ce orgoliile nu sunt estompate de dorinţa unanim clamată ca Universitatea să se salveze de la retrogradare. Atât finaţatorul Adrian Mititelu. cât şi diverşi antrenori sau chiar jucători par mai degrabă preocupaţi să se refuiască pentru motive de multe ori puerile, afectând echipa pe ansamblu. Dacă jocul rezultatelor va fi noroc pentru Universitatea, atunci evoluţia bună şi rezultatul de astăzi nu vor fi inutile, însă condiţia esenţială pentru îndeplinirea obiectivului este aceea ca singura preocupare majoră să fie obţinerea de rezultate cât mai bune în restul partidelor care au mai rămas din aceast sezon nefast.

Universitatea CRAIOVA– Unirea Urziceni 3–0 (2–0)

Marcatori: Subotic – min. 32 (11 m), D. Stoica – min. 43, Firţulescu – min. 51

Universitatea Craiova: Lung jr. – Dănănae (cpt.), Gugu (c.g.’16), Zoro, Buşu (c.g.’28) – D. Stoica (min.60 – Wendel), Jackie Nicolae, Firţulescu (min. 81 – Dina), Gângioveanu (c.g.’56) – Stoianof (min.61 – Fl. Costea), Subotic (min.71 – Firţulescu).

Antrenor: Tăbârcă

Unirea Urziceni: Curcă – Buşcă, Mera, Nicu, Lupu – Scărlătescu (min. 60 – Tene), Apostol, Muzac (c.g.’ 30 / min. 46 – Ioniţă), Pătraş – Tobă (min. 74 – Marcu), Mihalcea.

Antrenor: Marian Pană

Arbitru: Cristian Sava (Bacău)

Asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) şi Eduard Ungureanu (Bucureşti)

Rezervă: Emil Voicu (Bacău)

Observatori: Pavel Peniu (Constanţa) şi Constantin Zotta (Bucureşti)

Sursa: www.*************