Adrian Cocoana, ucigasul cu Ferrari din Timisoara, afla maine daca ajunge dupa gratii


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Adrian Cocoana, ucigasul cu Ferrari din Timisoara, afla maine daca ajunge dupa gratii

  Magistraţii Tribunalului Dolj se vor pronunţa mâine în cazul lui Adrian Cocoană , tânărul care în urmă cu doi ani a ucis un pieton şi a rănit-o grav pe prietena lui, în timp ce se aflau pe trotuar. Judecătoria Craiova l-a condamnat pe autor la patru ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, dar acesta nu a fost mulţumit de pedeapsă şi a făcut recurs la Tribunalul Dolj. Joi, magistraţii Tribunalului Dolj urmau să se pronunţe, dar au amânat pronunţarea pentru 2 mai. Judecătoria Craiova l-a condamnat pe Cocoană pe 15 iulie 2010, la patru ani de închisoare cu executare şi la plata de despăgubiri morale şi materiale părţilor civile. Accidentul produs de Cocoană a avut loc în august 2008, pe Calea Aradului din Timişoara. Adrian Cocoană, care se afla la volanul unui Ferrari, a depăşit o altă maşină şi fără să se asigure la revenirea pe bandă, a acroşat un taxi. În acel moment, Cocoană s-a urcat cu autoturismul pe trotuar, unde a lovit doi pietoni: pe Lucian Reja-Peter, de 28 de ani, şi pe prietena acestuia, Cristina Rohnean. Băiatul a murit în urma leziunilor suferite. După accident, Cocoană a fugit, prezentându-se la poliţie după aproape 30 de ore. Adrian Cocoană a fost trimis în judecată de procurorii timişoreni, însă dosarul a fost strămutat la Craiova, la cererea lui Cocoană, după ce apărătorii acestuia au invocat faptul că tânăra Cristina Rohnean, parte civilă în proces, este sora vicepreşedintei Tribunalului Timiş. După ce a fost arestat preventiv în baza unei hotărâri a Judecătoriei Craiova, Tribunalul Dolj a decis în decembrie 2008 ca Adrian Iosif Cocoană să fie eliberat şi judecat în stare de libertate primind doar interdicţia de a părăsi ţara.
  Sursa: www.*************

 2. #2
  De-al casei mariairinab's Avatar mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta mariairinab este deja o vedeta
  Data de inscriere
  26-08-2008
  Locaţie
  Craiova / Constanţa
  Varsta
  40
  Sex
  F
  Mesaje
  433
  Mesaje bazar
  30
  Putere Reputatie
  35
  Reputatie
  1231
  Puncte CF
  40.0
  Ma mir ca nu au scos mortii vinovati...
  "Lumea e a mea! Nu contează câţi o vor!"
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0
  Update:

  Tribunalul Dolj: Adrian Cocoană trebuie să execute patru ani de închisoare


  Judecătorii Tribunalului Dolj au menţinut pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare hotărâtă de magistraţii Judecătoriei Craiova pentru Adrian Iosif Cocoană, şoferul acuzat că, în urmă cu trei ani, a accidentat mortal un tânăr aflat pe trotuar, în zona centrală a Timişoarei.
  Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecător Daniel Stancu, magistraţii au diminuat cuantumul despăgubirilor acordate Aureliei Grămescu, mama lui Lucian Reja, tânărul ucis pe trotuar, de la trei la două milioane de lei.
  Decizia Tribunalului Dolj poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.
  Adrian Iosif Cocoană a fost arestat preventiv în 21 august 2008, pentru 29 de zile, după ce, conducând cu viteză, a scăpat autoturismul Ferrari de sub control şi a accidentat mortal un tânăr aflat pe trotuar, în zona centrală a Timişoarei. Mandatul de arestare a fost apoi prelungit.
  Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, declara la acea vreme că şoferul avea viteză foarte mare în momentul accidentului, fiind pe o porţiune de drum drept. Pe sensul său de mers, pe ambele benzi erau maşini în faţa sa, iar el a intrat în depăşire pe contrasens. Pentru că veneau maşini din faţă, a vrut să intre pe sensul său, a lovit un taximetru, care a ricoşat în dreapta, iar Ferrari-ul s-a izbit de un cap de pod, însă înainte a lovit şi doi pietoni.
  Şoferul a fugit atunci de la locul accidentului şi s-a predat Poliţiei după aproape 24 de ore. El le-a spus oamenilor legii că a plecat de la locul accidentului după ce s-a speriat de mulţimea care-i spunea că este un criminal.
  Tânărul de pe trotuar lovit de maşină, Lucian Reja, a murit la scurt timp la spital, în timp ce prietena acestuia, Cristina Rohnean, lovită şi ea de acelaşi autoturism, a suferit câteva leziuni. Pasagerii din taximetru, două femei şi doi copii, au scăpat nevătămaţi.
  În 9 octombrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiş l-au trimis în judecată pe Iosif Adrian Cocoană pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă şi pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.
  Dosarul în care Adrian Iosif Cocoană este acuzat de ucidere din culpă după ce a scăpat autoturismul Ferrari de sub control, accidentând mortal un tânăr pe un trotuar din centrul Timişoarei, este judecat de magistraţii din Craiova, instanţa supremă dispunând strămutarea procesului de la Judecătoria Timiş.
  Apărătorii lui Cocoană au solicitat instanţei supreme strămutarea procesului, pe motiv că sora uneia din părţile civile din procesul său este judecătoare la Tribunalul Timiş.
  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis solicitarea şi a dispus strămutarea dosarului de la Judecătoria Timiş la Judecătoria Craiova.
  Judecătorii Tribunalului Dolj au decis, la mijlocul lunii decembrie 2008, ca Adrian Iosif Cocoană, să fie judecat în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi oraşul de domiciliu, respectiv Timişoara.
  Judecătoria Craiova a decis, pe 15 iulie 2010, condamnarea lui Adrian Cocoană la patru ani de închisoare cu executare, plus plata de despăgubiri morale şi materiale faţă de părţile civile.
  Adrian Cocoană, conform deciziei Judecătoriei Craiova, urma să achite mamei lui Lucian Reja, Aurelia Grămescu, suma de trei milioane de lei daune morale şi 68.865 de lei daune materiale. Cristina Rohnean, tânăra care se afla pe trotuar alături de Lucian Reja, rănită în accident, trebuie să primească de la Adrian Cocoana 50.000 de lei daune morale şi 1.800 daune materiale. Instanţa a decis că şi taximetristul implicat în accident trebuie să primească 10.000 de lei despăgubiri morale şi 440 de lei materiale.

  Sursa: www.*************

 4. #4
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Mi s-a parut cam lung procesul...nu era clar ca l-a omorat pe omul ala!?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: