- EUR
- 5,0564

-
Pesediştii slătineni au petrecut „1 Mai verde”
Circa două mii de social democraţi slătineni şi simpatizanţi au petrecut ziua de 1 Mai participând la o acţiune de ecologizare a pădurii aflată între Mănăstirea Clocociov şi plaja Oltului, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, prim vicepreşedintele Dan Şova şi preşedintele PSD Slatina, Marius Oprescu. Acţiuni similare au desfăşurat toate organizaţiile PSD din ţară.
Destindere, la iarbă verde
După ce zona a fost ecologizată, pesediştii slătineni au profitat de faptul că sunt împreună şi au organizat o acţiune câmpenească, desfăşurată sub egida „PSD păstrează tradiţia”. Muzica Ansamblului Profesionist „Doina Oltului” i-a destins pe participanţi, care au avut buna dispoziţie pentru a pune la cale viitoarele strategii politice şi de „ecologizare a ţării de deşeurile portocalii”.
„Sub egida «PSD păstrează tradiţia», ori de câte ori putem, ne întâlnim cu membrii organizaţiilor din Slatina şi cu simpatizanţii, în cadrul unor acţiuni tematice. Şi de 1 Mai am organizat o acţiune de ecologizare a mediului înconjurător, care a fost o reuşită, la care au participat foarte multe persoane, cărora le mulţumim că au fost alături de noi”, ne-a declarat Marius Oprescu, preşedintele PSD Slatina.
„E grea viaţa în vremurile astea, şi ne bucurăm că am fost invitaţi, ca să mai uităm de griji. Toţi trebuie să învăţăm să aruncăm gunoiul unde trebuie, pentru ca natura să fie curată. Ne-am şi distrat, am vorbit, a fost bine”, ne-a spus Ileana Bunoiu, participantă la acţiunea social democraţilor slătineni.
Sursa: gazetanoua.ro