Mesaj iniţiat de
uranianul
cum, adica depasesti banda?? ai abonament de 9 dolari si iti mere cu viteza aia??
de ce te-am intrebat cum iti mere download-ul?? pentru ca stiu pe cineva care avea cam aceeasi problema ca tine si care isi lua flood-uri periodic...
o alta problema e cu cablul... ce daca e original... poate avea defecte... daca misti putin de el sa nu mai mearga... eu am patit chestia asta... si ce nervi mi-am facut... pana cand odata din greseala, am miscat putin de cablu si a mers... dupa ce il puneam in alta poz nu mergea... pana la urma nu a mai mers deloc si l-am schimbat... acelasi tip de cablu original dar era de 5 metri... ce pot sa zic, odata de la cablu imi mergea ca dracu si nu intelegeam de ce... mergea cu un sfert de viteza... pana la urma la o analiza mai atenta, am realiza ca pierd pachete... daca dadeam ping normal nu se observa... daca dadeam cu interval mic era moarte...
vreau sa te mai intreb ceva... can nu se mai incarca paginile iti da o eroare din aia network cable is unplugged? daca da sa stii ca sigur e de vina fie placa de retea, fie cablul, fie mufele... si aio grija sa nua ia vre-un antivirus sau nu stiu ce caco de firewal care iti dezactiveaza reteaua temporar(am patit-o si pe asta)... sper ca din ce ne-ai explicat tu esti conectat direct la modem si nu prin intermediul vre-unui router sau altceva...