Drapelele naţionale de pe marginea străzii Europene din Balş, care se aflau într-o stare de degradare vizibilă, au fost înlocuite zilele trecute. Steagurile schimbate erau decolorate şi rupte din cauza intemperiilor naturale, însă cele mai multe lipseau. Au fost puse 50 de steaguri noi şi se va continua schimbarea acestora, în funcţie de buget.

*

„Am pus 50 de steaguri ale României pe marginea Drumului E574 , pe partea în care se află iluminatul public. Dintre cele puse în urmă cu doi - trei ani am mai găsit doar şase, restul fie au fost rupte, fie au fost furate. Vom continua cu înlocuirea steagurilor atunci când va decide domnul primar că vor exista bani şi pentru asta”, a declarat Ion Mitriţă din cadrul Serviciului Administrativ al Primăriei Balş.


Văzându-i că montează steaguri noi, un bălşean a încercat să-i mituiască pe angajaţii primăriei pentru a obţine şi el un steag, însă fără succes.

*

Acelaşi Ion Mitriţă ne-a mai declarat: „Un domn ne-a văzut că montam steaguri noi şi ne-a cerut unul şi pentru el, că ne descurcăm noi. După cum era normal, i-am spus că nu îi dăm, iar acesta ne-a zis că o să treacă el noaptea şi să îşi ia un steag de pe stâlp”.Sursa: gazetanoua.ro