- EUR
- 5,0263

-
Cismaru: “ Nanu este frustrat că nu a reuşit să obţină victoria. Noi nu facem jocuri de culise”
CSM Slatina este acuzată din nou de jocuri de culise. La finalul partidei susţinute în deplasare cu Minerul Motru, Ştefan Nanu a ieşit la rampă cu afirmaţii defăimătoare la adresa conducerii liderului. Potrivit spuselor antrenorului formaţiei gorjene, oficialii de la CSM ar fi încercat să-i motiveze financiar. Cristian Cismaru neagă acuzaţiile. „ Noi nu facem jocuri de culise. Sunt aberaţii. Probabil Nanu este frustrat că nu a reuşit să obţină victoria. Pe tot parcursul meciului a incitat spectatorii cât şi forţele de ordine şi banca noastră tehnică. S-au adus injurii chiar de natură rasistă la adresa jucătorului nostru de culoare de aşa zisul prieten al nostru. Cu acest meci s-a demonstrat că singurul loc unde noi am jucat meciurile a fost doar pe teren. Acum am închis gura contestatarilor care credeau că meciul va fi cîştigat dinainte şi nu neapărat că am făcut-o intenţionat”, a declarat oficialul celor de la CSM Slatina.
*
„ Arbitrajul a fost imparţial”
*
Arbitrajul partidei Minerul Motru-CSM Slatina, încheiată la egalitate, scor 0-0, a fost de asemenea contestat vehement de „principalul” grupării gorjene, însă oficialii liderului susţin că maniera în care „centralul”a oficiat partida a fost corectă. „ Arbitrajul nu a fost nici de partea noastră, nici a lor. Pot spune că s-a depăşit puţin limita sportivităţii, iar singurul lucru pe care l-aş avea de reproşat este că Ştefan Nanu nu a fost trimis in tribună. În rest, arbitrajul a fost imparţial”, a precizat Cristian Cismaru.
Sursa: gazetanoua.ro