CSM Slatina este acuzată din nou de jocuri de culise. La finalul partidei susţinute în deplasare cu Minerul Motru, Ştefan Nanu a ieşit la rampă cu afirmaţii defăimătoare la adresa conducerii liderului. Potrivit spuselor antrenorului formaţiei gorjene, oficialii de la CSM ar fi încercat să-i motiveze financiar. Cristian Cismaru neagă acuzaţiile. „ Noi nu facem jocuri de culise. Sunt aberaţii. Probabil Nanu este frustrat că nu a reuşit să obţină victoria. Pe tot parcursul meciului a incitat spectatorii cât şi forţele de ordine şi banca noastră tehnică. S-au adus injurii chiar de natură rasistă la adresa jucătorului nostru de culoare de aşa zisul prieten al nostru. Cu acest meci s-a demonstrat că singurul loc unde noi am jucat meciurile a fost doar pe teren. Acum am închis gura contestatarilor care credeau că meciul va fi cîştigat dinainte şi nu neapărat că am făcut-o intenţionat”, a declarat oficialul celor de la CSM Slatina.

*

„ Arbitrajul a fost imparţial”

*

Arbitrajul partidei Minerul Motru-CSM Slatina, încheiată la egalitate, scor 0-0, a fost de asemenea contestat vehement de „principalul” grupării gorjene, însă oficialii liderului susţin că maniera în care „centralul”a oficiat partida a fost corectă. „ Arbitrajul nu a fost nici de partea noastră, nici a lor. Pot spune că s-a depăşit puţin limita sportivităţii, iar singurul lucru pe care l-aş avea de reproşat este că Ştefan Nanu nu a fost trimis in tribună. În rest, arbitrajul a fost imparţial”, a precizat Cristian Cismaru.

Sursa: gazetanoua.ro