„Principalul” echipei FC Caracal, Laurenţiu Urâtu, spune că elevii săi s-au înclinat în partida cu Sportul Vişina Nouă după anumite erori în joc de care formaţia oaspete a ştiut să profite.

*

„A fost un meci frumos, spectaculos, pe care l-am pierdut pe nişte greşeli. Am primit primele două goluri din faze fixe, în ciuda faptului că am lucrat mult la antrenamente aceste lucruri, însă băieţii au fost relaxaţi. Apoi a fost mai mult un autogol al nostru şi s-a făcut 3-0. Dragoş Niculescu a marcat din 11 metri şi au mai fost trei bare. Tot jocul lor s-a rezumat la cele două faze fixe şi la acea gafă a noastră. La 3-0 au mai avut un contraatac, apoi noi am marcat de două ori şi ăsta a fost meciul. Repriza a doua a fost printre cele mai bune din tot campionatul”, a declarat Urâtu.

„Cu banca tehnică nu sunt probleme”

Antrenorul caracalenilor afirmă că postul său nu este ameninţat, în condiţiile în care obiectivul pentru acest sezon este construirea unei echipe.

*

„Sunt probleme de lot, tot timpul au fost. Cu conducerea, cu banca tehnică, nu. E greu să aştepţi mai mult, dacă unii au această atitudine. Mai sunt trei etape, după care se va trage linie şi vom vedea cine a făcut faţă acestui campionat, cine este şi cu sufletul la această echipă. După încheierea sezonului, la Caracal vom renunţa la mai mulţi jucători”, a mai spus Laurenţiu Urâtu.

Sursa: gazetanoua.ro