- EUR
- 4,9773

-
Junior
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- -4
- Puncte CF
- 3.0
Masina de 10000 euro?
Mai am un thread ca asta facut anul trecut cu 3000 de euro,insa am preferat sa astept si sa creasca bugetul.Acum am 19 ani
si bugetu a ajuns la 10000 si nu ,nu mai astept sa mai creasca.Daca urmeaza sa o iau va fi prima masina.
Eu am multe preferinte si destul de multe optiuni viabile pentru masina.
M-am tot uitat de la 3-ari de prin 2004 la ford focus de prin 2008, alfa 159, un a4,apoi m-am gandit ca dc nu as putea sa imi iau un hot hatch si ma gandeam si la un fiesta st modelul vechi sau corsa opc ,cele mai "exotice" de banii astia care mi-au trecut prin minte fiind rx8 si audi tt, insa nu prea stiu ce sa aleg.Stiu ca am enumerat o serie de masini total diferite insa ca oricine as vrea ceva de mijloc intre tot,as vrea sa aiba asa un usor fler sportiv,sa fie pe benzina(neaparat) ,sa fie relativ puternica insa nu vreau sa impresionez pe nimeni undeva in jur de 100-150 de cai cred ca e perfect,apoi vine si problema cu consumul si intretinerea anumitor modele,normal ca vreau sa fie destul de spatioasa,nu sa bag 5 copii pe bancheta din spate,dar sa nu stea ca in conserva prietenii daca o sa ii iau cu masina.
Ar fi fost si optiunea unei masini noi,insa de 10k nu prea ai ce alege ca sa fie cat de cat bun,in afara de fiesta si clio,nu cred ca mai e ceva,poate corsa sau polo,insa astea cam sar de 10k.Stiu cum e chestia cu masina noua,ca masina noua ,vorba aia e masina noua,sti ca nu ti se intampla nimic,si daca ti se intampla ai garantie,insa ma cam doare sufletul sa dau 10000 de euro pe 70-75 de cai. Astept si eu pareri despre ce ati lua voi in postura mea si niste pareri referitoare la modelele insirate de mine pe aici daca are cineva sau daca a condus sau stie despre ele si desigur alte modele propuse in acest buget.Multumesc
-
"ma cam doare sufletul sa dau 10000 de euro pe 70-75 de cai"
Total de acord cu tine. Nu se merita.
Din punctul meu de vedere, RX8 este alegerea perfecta. Si am vazut ca ai si mentionat-o.
-
Junior
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- -24
- Puncte CF
- 8.5
seria 5 din 2004-2005,audi tt si rx7 deja sunt mult prea penale parerea mea,sau audi a6 2006,cu mai putine dotari!
-
faci rost de 3 vouchere de la rabla si iti iei un astra nou motor 1.6 benzina 115 cai
-
Junior
- Putere Reputatie
- 0
- Reputatie
- -4
- Puncte CF
- 3.0
e 16000+ astra nou de 1.6 ,cu vouchere maxim la 14000 il scot
-
-
Daca tot esti incepator eu zic sa iei un focus cu mai putini ani....puterea e suficienta si e foarte fiabila
-
la 10 mii daca iei nou nu poti lua decat modele cu motoare puturoase si gurmande ..1,2 ..1,4...tot un sh de 2 sau 3 ani max se renteaza...