A murit dupa ce s-a lovit la cap in spital


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  A murit dupa ce s-a lovit la cap in spital

  Secţia de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost, la sfârşitul săptămânii trecute, scena unui eveniment tragic care în anumite circumstanţe putea fi evitat. Deşi venise la spital să-şi rezolve problemele de sănătate, un om şi-a pierdut viaţa după ce a căzut din picioare în una din toaletele comune ale secţiei.

  Ion Goşa, un bătrân în vârstă de 79 de ani, era internat la salonul 772 de la Urologie pentru o operaţie de prostată. Duminică seara, după o clismă în cadrul pregătirii preoperatorii, a mers la toaleta comună, unde a căzut şi s-a lovit grav la cap. A fost dus imediat la Reanimare, apoi la Neurochirugie, însă, din nefericire, lovitura la cap i-a fost fatală şi, în cele din urmă, omul a murit. Pentru stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs decesul, la faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţii Poliţiei.

  În ceea ce priveşte existenţa în acest caz a unei culpe din partea personalului medical sau a celui auxiliar, şeful Secţiei de Urologie, de la Spitalul Judeţean din Craiova, conf. univ. dr. Paul Tomescu, a spus că nu poate fi vorba despre aşa ceva. „Cred că este o întâmplare nefericită care se putea produce în orice alt spital. A venit şi Poliţia, care cercetează condiţiile în care s-a produs acest accident. Noi ne-am documentat şi nu a reieşit nici o culpă a vreunui salariat de pe secţie. Pacientul a căzut când a mers la toaletă şi s-a lovit la cap. Sigur că este o situaţie nefericită, regretabilă, care, repet, se putea întâmpla pe oricare altă secţie, în oricare altă unitate sanitară”, a declarat conf. univ. dr. Paul Tomescu, şeful Secţiei de Urologie din Cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

  Sursa: www.cvlpress.ro

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  ghinion
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  A scapat de operatie....dar in ce mod
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: