Prima propozitie a fiecarui paragraf nu este scrisa de mine. Am luat diverse expresii sau fraze din mai multe parti.

Imi lipseste ceva, dar nu stiu ce. Nu ai cum sa nu stii ce nu ai, ce vrei, samd.
Cand ne vom regasi va fi superb. Pai si ce ati facut de trebuie sa va regasiti? Trecutul lasa urme, si ca urmele sa dispara trebuie sa te schimbi.
Timpul nu se intelege bine cu persoanele. Pai timpul e cel mai mare dusman al fiecarui om. Dar trebuie sa te dai pe langa el. Trebuie sa-ti tii dusmanul aproape.
Mereu avem incredere in cine nu trebuie. Aici pot sa zic doar ca oamenii se schimba si pot sa te insele.
E atat de bine sa te simti important pentru cineva. Aici e bine sa fie ori realitate ori imaginatie. Ca daca sunt combinate iese urat.
Eu sunt aici, dar nu ma vezi. Cand nu o sa mai fi, atunci o sa te vada cu siguranta.. o sa vada ce nu a vazut.
Nu am o viata perfecta, dar stiu sa iau din ea ce-i mai bun. Si dupa ce iei ce faci cu acel ceva? Toti suntem perfecti, daca nu ne-am pune defectele la socoteala.

( urmeaza si partea a 2-a, o parte din ele o sa fie in urmatoarea emisiune nazitv + cele din partea a 2-a. )

Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.