Dezamăgire în tabăra aluministă după remiza înregistrată cu ACU Arad. Slătinenii au pierdut două puncte mari în lupta pentru promovare, la capătul unui meci controlat în totalitate. Două bare, ratările imense, dar şi golurile anulate au lăsat un gust amar la finalul jocului. Preşedintele celor de la Alro, Jane Niţulescu, consideră că promovarea încă se joacă, ţinând cont de rezultatele înregistrate de FC Bihor şi Petrolul Ploieşti.

*

„Nu putem să ne plângem că suntem lipsiţi de şansă la parcursul pe care l-am avut. A fost un joc pe care puteam să-l tranşăm în favoarea noastră, dar ratările au făcut să nu-l câştigăm. Este un rezultat pozitiv, dar care nu ne ajută. Prin prisma rezultatelor celorlalte avem şi acum şanse”, a declarat oficialul lui Alro.

„La gol, mingea l-a lovit în bot pe Dulcea”

Preşedintele celor de la Alro, Jane Niţulescu, consideră că primul gol al lui Dulcea anulat de „centralul” întâlnirii pe motiv de henţ a fost perfect valabil.

*

„Consider că primul gol a fost valabil. Nici vorbă de henţ, mingea l-a lovit în bot pe Dulcea. Am rezerve şi la golul al doilea, însă aşteptăm să vedem înregistrarea. Mie nu mi s-a părut ofsaid. Am dominat jocurile şi la ACU, şi la Turda, dar am pierdut patru puncte. Acum suntem la mâna rezultatelor”, a mai precizat preşedintele celor de la Alro, Jane Niţulescu.


Partida de pe teren propriu cu CS Mioveni, echipă candidată la promovare, este decisivă. Un eventual succes în compania formaţiei argeşene ar menţine Alro în lupta pentru accederea în Liga I.Sursa: gazetanoua.ro