Misiune facilă pentru slătineni care şi-au adjudecat lejer punctele puse în joc cu Pandurii Târgu Jiu II. CSM Slatina a “profitat” din plin de bunăvoinţa oaspeţilor care au venit la Slatina să facă doar un simplu act de prezenţă. În urma evoluţiei slabe a celor de la Pandurii, care până la finalul primei reprize nu au reuşit nicio fază concludentă, având un singur corner în minutul 34 şi niciun şut pe poartă, liderul a atacat aproape tot timpul. Prin urmare, CSM Slatina a deschis scorul simplu. În minutul 37 şutul lui Aldea n-a fost reţinut de Bănică, iar David, aflat pe fază a trimis mingea în poartă.

*

Repriza secundă, scenariu tras la indigo

*

La zece minute de la reluarea partidei, CSM Slatina şi-a majorat avantajul prin Stoica care a reluat balonul, în urma unui corner, cu capul în plasă, dintre fundaşii Chibulcutean şi Ştreangă. Primul şut pe poartă al oaspeţilor a fost în minutul 65, avându-l protagonist pe* Stanciu. Execuţia acestuia a fost scosă de sub transversală de Stănciulescu. Pe tot parcursul întâlnirii, oaspeţii au avut o singură acţiune timidă la poarta slătinenilor prin Ştreangă care a reluat cu capul din 6 metri pe lângă poartă. Finalul întâlnirii a fost presărat cu joc de pase, faulturi şi accidentări.


CSM Slatina: Stănciulescu, Dinu, Ciobanu, Stănescu, Stoica, Rada, Koko, Aria, David, Aldea, Rotaru. Au mai evoluat Secreţeanu, Mirescu şi Săvulescu.


Pandurii II: Bănică, Dobroiu, Streangă, Chibulcutean, Diaconu, Orac, Bertea, Poiană, Unguru, Fărcăşanu, Vlăduţi. Au mai intrat: Zamfir, Stanciu, Constantin, Bugiu
*Sursa: gazetanoua.ro