Caut mecanic TICO

Senior Member Ally_Music's Avatar Ally_Music are ceva special... Ally_Music are ceva special...
    Data de inscriere
    22-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1342
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    166
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:

Caut mecanic TICO

Am nevoie de un mecanic bun (de preferinta sa mai fi lucrat in motoare de tico)pentru repararea unui motor de tico ( segmentare,rectificare chiuloasa ,inlocuire consumabile si ce o mai fi nevoie,nu ma pricep prea mult.
    Sa va prezint in cateva cuvinte cam ce simptome are :mananca ulei cam 1 l /1000km,nu mai trage ,la ranca nu am putu sa urc cu mai mult de treapta 2,doresc sa schimb si distributia daca tot il desfacem pentru segmentare,si un reglaj de carburator ar mai fi necesar.In mare cam astea sunt problemele de care ma locvesc,daca cineva ma poate ajuta si se pricepe rog sa posteze pe forum sau sa ma contacteze la 0721624405 ca sa vorbim si sa-mi faca un pret pentru manopera ,piesele ii le asigur tot ce este nevoie.

Multumesc anticipat.

Arata datele de contact

Edited by MOD

Newcomer iritaxidriver reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-03-2008
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    32
    Putere Reputatie
    35
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    17.0
    Ai gasit ceva? In principiu cred ca ti-ai facut idee despre piese.Cat despre manopera poti conta pe mine dar trebuie sa ne auzim la telefon ptr programare. 0760.602.583.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Senior Member Ally_Music's Avatar Ally_Music are ceva special... Ally_Music are ceva special...
    Data de inscriere
    22-02-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    1342
    Putere Reputatie
    43
    Reputatie
    166
    Puncte CF
    3.5
    Usergroups:
    O idee de piese am ,ramane sa imi zici tu ce imi trebuie exact si am la magazin.O sa revin cu un telefon si vrobim .
    Ms frumos.
    Edited by MOD
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: