- EUR
- 4,9766

-
FC Caracal, o nouă înfrângere
Perioada nefastă traversată de FC Caracal se prelungeşte, după ce gruparea olteană nu a reuşit să pună capăt seriei rezultatelor negative nici în runda cu numărul 26 a sezonului.
Fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Urâtu au pierdut cu 0-1 întâlnirea disputată în compania celor de la Jiul, înregistrând a noua înfrângere a sezonului. După o primă repriză încheiată cu un scor alb, echipa gazdă a înscris unicul gol al jocului la cinci minute de la reluare prin Şoşoi, care a trimis mingea în plasă cu o execuţie din interiorul careului.
*
„Trecem printr-un moment greu”
„Secundul” Mărin Niculescu spune că situaţiile irosite în partea secundă a confruntării i-au privat pe caracaleni de obţinerea unui rezultat pozitiv.
*
„A fost un meci tipic de campionat. Ei au avut o singură ocazie, la o acţiune în partea stângă, iar după o învălmăşeală au marcat. În repriza a doua am dominat total jocul, ne-am creat numeroase oportunităţi, dar n-am reuşit să înscriem. Trecem printr-un moment greu, însă sper să ne revenim cât de curând”, a declarat Niculescu.
FC Caracal: Răceanu, Mantea, Ciolcă, Tudor, Dicu, Bocănete, Cârnu, Floricel, Andronache, Bădăuţă, D. Niculescu. Au mai jucat: Preda, C. Niculescu, Sterie, Neacşu.
Sursa: gazetanoua.ro