- EUR
- 4,9768

- Forum
- Forumnet
- Arhiva Stiri
- Sport Florin Costea a fugit din cantonamentul Universitatii. Mititelu, amenintat de Giovani Becali!
-
- Putere Reputatie
- 153
- Reputatie
- 13859
- Puncte CF
- 1339.7
Florin Costea a fugit din cantonamentul Universitatii. Mititelu, amenintat de Giovani Becali!
Atacantul Florin Costea a părăsit cantonamentul echipei Universitatea Craiova şi, forte probabil, nu va evolua împotriva echipei Dinamo, în meciul programat în această seară. Finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, susţine că fotbalistul a fost sunat de impresarul Giovani Becali şi instigat să plece din cantonament pentru a nu intra pe teren în partida decisivă pe care craiovenii o susţin pentru salvarea de la retrogradare. Tot impresarul respectiv, un apropiat al clubului Dinamo, l-a sunat şi pe Mihai Costea pentru a-i cere să plece din cantonament, însă mezinul familiei a fost somat de Gigi Becali, patronul clubului la care va evolua din vară, şi a rămas la echipă.
“Giovani mi-a sunat jucătorii înainte de meciul cu Dinamo. Mi-a instigat doi jucători să plece de la echipă, Florin Costea şi Mihai Costea şi m-a ameninţat că o să iau 6 goluri de la Dinamo. Mi-a mai zis că are totul la Ligă aranjat şi că jucătorii mei vor deveni liberi de contract, prin Comisii.
Florin Costea a plecat din cantonament, după ce i-am luat apărarea în faţa tuturor antrenorilor. După ce m-am făcut preş pentru el, uite ce se întîmplă. Florin Costea mi-a dat mesaj să-mi spună că-mi bat joc de el. Uitaţi ce-mi face un fotbalist plătit cu 25.000 de euro pe lună! Am auzit multe poveşti cu acest individ Giovani, acum încep să le cred. Mi-a zis că mă distruge!”, a spus Mititelu. (DigiSport)
Este pentru cea de-a doua oară în ultima perioadă când Florin Costea a părăsit echipa, prima dezertare petrecându-se chiar în timpul partidei Universitatea – FC Braşov.
-
-
-
si care e noutatea ?
o sa plece mai multi dupa parerea mea , ar fi bine sa ii ia Piturca echipa lu Mititelu sa faca ceva frumos ca m-am saturat de minciuni si promisiuni
-
Nici in visele cele mai negre,nu am crezut ca,Univ.Craiova ..va ajunge in aceasta situatie!
-
toate astea se intampla din cauza lui mititelu....dar nu mai e mult si o sa plece singur pt k nu poti sa stai impotriva "apelor" si a " vantului"