Vilcea despre solicitarea Curtii de Conturi: S-a dematurizat lumea, se gandeste numai la capra vecinului!


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Vilcea despre solicitarea Curtii de Conturi: S-a dematurizat lumea, se gandeste numai la capra vecinului!

  Inspectorii de conturi care cer angajaţilor primăriei Craiova să înapoieze indemnizaţia de hrană pe 2010 suferă de “dematurizare” şi de “sindromul caprei vecinului”, spune liderul sindical al funcţionarilor municipali, Ovidiu Vilcea, aflat la al doilea contact contondent cu Curtea de Conturi.

  Trebuie spus că indemnizaţia de hrană acordată funcţionarilor din primărie a fost trecută pe lista neagră a Curţii de Conturi şi în 2009, când inspectorii financiari au decis însă să impute întrega sumă plătită de primărie pe parcursul unui an liderului de sindicat Ovidiu Vilcea, chemat în judecată astfel pentru recuperarea a nu mai puţin de 12 miliarde de lei vechi. „Curtea a pierdut procesul pe motiv că liderul de sindicat ar fi putut să ceară ordonatorului principal de credite şi biscuiti cu miere şi capra vecinului! Acum sunt alte vremuri, s–a dematurizat lumea, se gândeşte numai la capre. Le place Voltaj, ce să-i faci?! În 2009 am apreciat public cu privire la controlorii Camerei de Conturi Dolj. Aş dori, în numele meu şi al oamenilor pe care îi reprezint, să îmi cer scuze, controlorilor de pe mijloacele de transport în comun. Pentru cei care nu işi amintesc, am greşit atunci, asemănând meseria acestora din urmă cu cea de controlor al Camerei de Conturi. Încă odată, îmi cer iertare. Nu suportă comparaţie” a spune Vilcea, aflat în postura de Stan Păţitul în relaţia cu inspectorii de conturi.

  Sursa: www.*************

 2. #2
  Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  12-05-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  7,738
  Mesaje bazar
  193
  Putere Reputatie
  61
  Reputatie
  13725
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  .
  I don`t drive fast, I just fly low!
  DDK Photography
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: