care e/sunt materia/materiile preferate?puteti spune si ce urati
materiile mele pref sunt: pauza, sportul, engleza, civica, religia
, latina
si ...cam atat
P.S.: unele din astea imi plac pt k rad de ma prapadesc![]()
care e/sunt materia/materiile preferate?puteti spune si ce urati
materiile mele pref sunt: pauza, sportul, engleza, civica, religia
, latina
si ...cam atat
P.S.: unele din astea imi plac pt k rad de ma prapadesc![]()
Last edited by alleks; 07-10-2005 at 19:34.
pauzele...da' nici alea ca's cam scurte.....recreerea din timpul vacantei de vara e cea mai recomandata dupa stresul fiecarei ore de curs....
ontopic: nu imi place nici una
filosofie germana engleza si istorie
sportul
Oamenii vin dar,
Mai si tuica.
acu 2 ani mi-a placut franceza da' anu ata au schimbat-o (pe profa). aia mi-a dat media 5 da avea un fund.... yummy. asta imi da 8-9 da'...
aja imi place istoria, matematica si alea la care nu stau
0747.494.155 | 0766.619.473
materia preferata ............................nu mi vine una in gand am un lapsus
materia pe care o detest cel mai mult:chimia (chimia,chineza.Vedeti incepe la fel??)
nu prea imi place nici una, da urasc logica...$@%@^%^%#^#@@$#!$@!**)(&)^#,. o profesoara de-a dreptul cretina.
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
imi plac pauzele
nu imi place profa de mate! R.C.S.P. (numele profei mele de mate -primele 2 intiale- shi S.P. inseamna o injuratura pe care o cunoaste orice borac)
materia mea preferata : ENGLISH! cea mai tare dintre toate!![]()
un mic offtopic: ovisebdan, dak tot esti in 39, cu cine ziceai k faci engleza?Mesaj iniţiat de ovisebdan
(banuiesc k multora le place engleza, incl mie)![]()
si mie imi placea, inainte sa o intalnesc anu asta pe miulescu!!!!!!
prietenii stiu de ce!!!![]()
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
Munteanu Simona...e buna tipa...si nu numai la engleza ma referMesaj iniţiat de alleks
![]()
Desenul, fara indoiala cea mai preferata, desi n-am calcat pe la ora de cand a inceput anu scolar
si materie pe care o detest este: Matematica (pt. ca sunt PARALEL) , Franceza (pt. ca am numai profe handicapate si bosoroace) , Dirigintie (ca vb. diriga si nu pot sa dorm klumea), Informatica (ca e laboratoru ala de ***** si totdeauna plec cu dureri de cap de acolo)
aa, si-mi mai palce geografia cand trebuie sa aratam pe harta chestiile alea, sportu cand jucam basket si jaoca si profa cu noi, si ......cam atat
Fotografie si alte chestii:
http://imperial1989.wordpress.com/
Materia mea preferata este .......... matematica![]()
Just kidding!![]()
NU AM NICI O MATERIE PREFERATA! KIDDIE!![]()
are u talking to me?!?!eeeee, vezi u ...Mesaj iniţiat de Kent_84
![]()
![]()
glumesc![]()
Materia mea preferata - informatica - pt k nu o facem, apoi urmeaza pauzele, sportu s.a.m.d.
Informatica este o materie la care stau de placere .. la mate nu imi place profa )_ R.C.S.P (credk se stie deja dc .. din partea mea .. toate jignirile posibile i le adresez dumneai!!) .. in rest e OK .. sa nu credeti k sunt vreun tocilar sau ceva de genu ala .. dar nu am vrut sa vin cu raspunsuri gen: pauza ; muzica; desen; sport .. care sunt de relaxare
Nu suport Logica .. Franceza .. etc .. (k nu imi vin in minte)
Last edited by Puffy_Puff_Smokey; 07-10-2005 at 21:55.
no such thing
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: