oare ar trebui sa dau ceva mita ca sa ma lase uamenii ajtia sa pun semnatura mea preferata?? oare? oare? intrebari care ne framanta pe toti...
oare ar trebui sa dau ceva mita ca sa ma lase uamenii ajtia sa pun semnatura mea preferata?? oare? oare? intrebari care ne framanta pe toti...
0747.494.155 | 0766.619.473
ori spaga ori esti frate cu tatal celui care poate sa iti faca serviciul...![]()
"Evil men have no songs.How is it that the Russians have songs?" Frederich Nietzsche
Damn weed!
yo iti sugerez sa renunti la acea semnatura pt ca deranja f multi oameni care folosesc acest forum...
shi prin dorinta poporului u nu mai poti avea acea semnatura![]()
deci e de rau a? trebe sa dau spaga calumea... ma gandeam ca acia la forum nu trebe chiar asa cine stie ce... da ma rog... mai vedem, negociem, poate lasa si ei din pret ca-s baiat cu_minteMesaj iniţiat de Cirozel
u ejti poporu?Mesaj iniţiat de BoaBa
haha, very funny... nu mai pot de ras...Mesaj iniţiat de badie
oricum, acea semnatura e scarboasa! shi nu e normal sa ai asa ceva!
da vb de spaga mah in general...Mesaj iniţiat de BoaBa
Cu Thread-uri de genul asta nu cred ca ai sanse sa primesti permisiunea de a pune inapoi acea semnatura!![]()
Dupa cate am inteles, badie se referea la spaga in general, aia cu semantura era doar un exemplu, badie corecteaza-ma daca gresesc.
Cat despre datu spagii, atata timp cat in romania unele servicii merg numai pe spaga sau altfel astepti o groaza de timp e normal sa dai spaga, cu toate ca nu prea-s de acord cu treaba asta, da' asta e...cateodata tre sa faci si treburi "murdare"!
normal (aia era decat o gluma). spaga in general... sau chiar despre bacşiş
Apropo de spaga....profesorii astia universitari sunt niste nesimtiti....cand vine sesiunea sa vedeti beleaua dreaq ca le pun acid pe masini....![]()
Welcome to the club!Mesaj iniţiat de Al3xius
![]()
la ce fac ai intrat?
apropo badie, mie bacsisu' nu mi se pare totuna cu spaga
normal...bacsisul nu e deloc tot una cu spagaMesaj iniţiat de FRK
ma a mai fost un thread despre spaga in care am zis k intr-un fel e bine si cu spaga...altfel multi nu ar mai trece examenele la facultate....multi nu ar mai iesi din tara...si sunt mai multe exemple....intr-un fel e rau k incepe sa creasca si spaga o data cu salariile![]()
Spaga si iar spaga .... mah intr-un fel esti obligat .... dai spaga sa rezolvi anumite lucruri care ar trebui facute de cei care pot fara "atentii"![]()
sa zic we live in romania dont be shocked......dar si in alte tari e spaga...dar parca nu e asa pe fatza...sa vina profa sa iti zica semestrul asta ai trecut invatzand dar celalat nu mai merge asa......i mean wtf?![]()
spaga...... e tipic balcanica.... spaga se da de catre romani inca de pe vremea imperiului otoman, cand le dadeam spaga, sub forma birurilor, ca sa nu ne faca pashalac. nu cred ca are sanse sa dispara curand, cred ca o sa mai aiba de trait cativa ani
Last edited by manlif2_0; 08-10-2005 at 00:11.
niciodata n'a fost sa nu fie cumva
In trecerea grabita prin lume catre veci/ fa-ti timp macar o clipa sa vezi pe unde treci!
asa e si pe la facultate ... iti zice la exam "vezi ca acum luasi un 5 asa de la mine .. la urmatoru te astept la consultatie " ca sa dai banu nu de altaMesaj iniţiat de Saphyne
![]()
pai la facultate ma refeream.....ca la liceu pur si spl ne da note mici ca sa mergem la meditatie.....
Sunt de acord cu spaga la facultate ... pt ca oricum iesim someri cu diploma.. am mai spus asta... facultatea o facem doar pt diploma (cel putin in craiova) ... fara o pila sau ceva nu avem nici o sansa... toti cer experienta 3 ani cand sa te angajeze... deci .. nu ii intereseaza cu ce nota ai terminat facultatea... si eu zic ca aia 3 ani de experienta ii cer pt ca stiu si eu ca nu se invata nik in faculate (practica)... asa ca... cu cati mai multi profi cu spaga cu atat mai bine... ca in rest ma descurc eu... numa sa pun mana pe diploma aia
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: