Pai persoana iubita in primul rand....dar nu e obiect..

...oricum ar fi...sa fie cu mine acolo !
Restul...le luam pe rand :
1. calculator ...nu l-as vrea ca pe insula nu e curent
2 maşină - cu conditia sa fie 4x4 sau sa fie insula asfaltata si atunci masina automat ar trebui sa fie cu tractiune spate

+ o benzinarie bonus ok?
3. aparat foto - no thx..nu am unde sa descarc pozele si se umple rpd memoria ca stiu eu ca-mi dati dinala cu 16mb ...si in plus...unde incarc acumulatorii ?
4. televizor - la fel ca si calculatorul ...
5. WC - la cat e oceanu` de mare....
6. Sistem audio - asta ce sa fac cu el sa mi-l bag in fund ?
7. Farduri, cosmetice - poate pt. ea ...eu nu am nevoie

8. Păpuşă gonflabilă - scria mai sus ca suntem doar noi 2...

9
. Vibra ... de ăla - la fel ca fardurile si cosmeticele...poate pt. ea
10. Telefon celular - nu as avea sigur semnal
11. Maşina de spălat - si asta presupun ca tot din fund o alimentez
12. Altele ... nominalizaţi ...eh..am ajuns la partea frumaosa : o priza cu curent pentru 1 , 3, 4 ,6 si 11 , un peco pentru 2 si o antena de satelit pt. 12 !
Lasand gluma la o parte...cred ca nu as putea trai pe o insula fara calculator...pentru ca ar fi singura metoda prin care as putea lua legatura(ieftin si rapid - in cazul in care nu a ajuns rds-u pe insula aia..) cu prietenii mei si doar prin intermediul calculatorului as putea sa fac un topic pe acest forum cu un pool sa vedem cine vine sa ma ia si pe mine ca m-am certat cu iubita si mi-a zis : "in seara asta dormi cu pestii afara...la mine in coliba nu te primesc!"
P.S. nu`mi place pestele...dar se compenseaza cu bananele...si sa fie neaparat si o fantana de cola !