Sarbatori fericite!
Sarbatori fericite!
a... m`am prins de rostu acestui thread!
sarbatori fericite!![]()
Sarbatori fericite si sa ne vedem sanatosi la finalul "tunelului" dospit cu haleala si beutura pana dupa revelion![]()
Cred ca la mos i se cam rupeMesaj iniţiat de DanaLolo
de cadouri pt mine...a crescut pretu la componenta pe care o vroiem si acu nu-mi mai permit noul calc
![]()
Sarbatori fericite tuturor, si fie ca tot acest nou an, sa va aduca numai lucruri bune si impliniri!![]()
SARBATORI FERICTE, SA VA ADUCA MOSU' TOT CE VA DORITI (mie mi'a adus) si SA AVETI PARTE DE UN CRACIUN SI UN REVELION MINUNAT !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Please click one of the Quick Reply icons in the posts above to activate Quick Reply.
sarbatori fericite la toata lumea si fie ca bunul Dumnezeu sa va aduca in noul an care vine multa sanatate ca-i mai buna decat toate,iubire multa si multi BANI!!!![]()
Last edited by curiosu; 23-12-2005 at 03:16. Motiv: Automerged Doublepost
pai daca shi u vrei calc iarna ... vara cand sunt cel mai ieftine nu itzi iei uMesaj iniţiat de DRAKO
![]()
anyway ... Craciun Fericit Tuturor si Un An Nou Fericit !!!
Sarbatori fericite, sanatate maxima si sa cresteti brusc!![]()
C:/DOS
C:/DOS/RUN
RUN/DOS/RUN
HoHoHo
We Wish You A Marry Christmas,We Wish You A Marry Christmas,We Wish You A Marry Christmas!!!!And A Happy New Year
Sarbatori Fericite Si Tot Ce Va Doriti\
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"
Last edited by susp3ctu; 25-12-2005 at 11:53.
sarbatori fericite tuturor . sa avetzi parte de cel mai frumos Craciun posibil . Un an nou plin de impliniri si tot la mai multzi alaturi de persoana iubita![]()
Ho Ho Ho .... Craciun fericit tuturor ..... !!!
-- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
Merry Christmas everyone!
sper ca v-a adus mosu tot ce va doreati!![]()
Craciun Fericit tuturor!!![]()
PS: Sper sa ne aduca Moshu' un pic de zapada.![]()
![]()
Craciun Fericit sa vina moshu cu zapada si cu mult noroc pt fiecare![]()
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
Sarbatori fericite si voua...sa va aduca mosu' tot ce va doriti si sa fiti fericiti.l..si mai putin spam..
"mos craciun e kel"by quietrack ...o sa afli , dak stay in noaptea asta treaz sa il spionezi..
Last edited by alleks; 24-12-2005 at 22:33.
MERRY XXX-MAS!![]()
I`m GAGA!
SWANS"Love will save all you people
But it will never save me "
im not a slave to a god that doesnt exist and im not a slave to a world that doesnt give a shit
Sarbatori fericite la toti sa va aduca mosul tot ce va doriti sa aveti parte numai de bucurii si impliniri La multi ani
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: