Care este cea mai frumoasa surpriza care ti s-a facut sau pe care ai facut-o cuiva???
Dar cel mai frumos cadou pe care l-ai primit???
Cea mai frumoasa surpriza i-am facut-o unui prieten de ziua lui.
Trebuia sa iesim in oras, sa dea un suc, ca nu prea avea bani de chef. Asa ca...ne-a venit geniala idee

:cu o ora inainte de iesire i-am zis ca noi nu mai putem iesi...ca eu am treaba, ca ...a trebuit sa plece din oras, ca...

si ca mai bine o lasam pe urmatoarea seara. Bineinteles ca a zis ca intelege dar in sufletul lui cred ca era...
Peste 30 min. eram la el la usa , am pus in fata usii un tortulet, o sticla de sampanie, cadoul, si...multe...multe lumanari.Era scara blocului plina de lumanari(partea nasoala e ca mai trec vecini care cred ca esti satanist sau ceva de genul). Dupa ce totul e gata,am inchis lumina de pe scara, am sunat la usa si am fugit la urmatorul etaj. Cand a iesit...a ramas

.Initial s-a speriat ca nu realiza ce se intampla si apoi a inceput sa se uite pe scari dupa faptasi...

. A fost o surpriza de care si acum isi aminteste cu placere...si bucuria a fost cu atat mai mare deoarece era suparat si dezamagit.