unde gasesc si io pe cineva sa imi monteze folie pe geamuri??dar ceva mai ieftineanu asa......nu scoruri dinalea cum am mai auzit gen 11 milioane doar pe spate sau ceva de genu asta....astept raspuns
unde gasesc si io pe cineva sa imi monteze folie pe geamuri??dar ceva mai ieftineanu asa......nu scoruri dinalea cum am mai auzit gen 11 milioane doar pe spate sau ceva de genu asta....astept raspuns
daca tot vrei sa iti pui folie vezi ca este un service.. putin mai in fata de la piata kiriak monteaza si alrme.. ei .. numai stiu exact cum se numeste firma pt un matiz mi au cerut 6 mil![]()
...apropo ce pot sa iti faca baietii dak te prind???spre exemplu io vreau nuanta black....prin care totusi se vede cat de cat??in afara de a-mi lua certificatu ce imi mai fac???
iti zic io , iti dau amenda care depinde de cat bine dispus e garcea si tre sa dai pe la RAR cu masina sa iti dea inapoi certificatu, si tre sa dau folia jos, daca nu o dai nu iti da certificatu.
Scuze de offtopic.
Iar folia poti sa o pui si tu daca ai rabdare, ca e usor,iar daca vrei sa iasa bine,nu cu folie de 8lei, te duci la un service care face asa ceva cu folie "omologata"(inca nu exista)dar e mai buna calitativ.
Scuze de offtopic
Frate vino la OPEL pe CARACAL si iti poti pune folie "omologata" (exista) si nu o sa mai ai probleme cu Garcea, dar drept sa iti spun o sa te coste cam multicel...
exista si folie omologata.....dar e mai scumpa decat la bucuresti.....deeeee, ce sa faci, noi oltenii vrem sa ne imbogatim asa peste noapte (ca prostii nu stie).....si decat sa pui folie de 8 lei mai bine le lasi asa.....de recomandat ar fi foliile 3M si LLUMAR...
![]()
La ce te poti astepta de la o lume in care toti traiesc numai pentru ca sunt prea lasi pentru a se sinucide?
(Mentorul lui Eminescu)
am gasit....closed
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: