Sunteti de parere ca ajuta la ceva!?!Fac ele elevii sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca ceva?!
DA/NU?!
Si la cu ce ajuta?
DA
NU
Sunteti de parere ca ajuta la ceva!?!Fac ele elevii sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca ceva?!
DA/NU?!
Si la cu ce ajuta?
da, chiar cred ca unii isi vor schimba comportamentul pe coridoare. banuiesc ca nu vor sa puna si in clase?!![]()
in clase nu pun,desi unii profesori ameninta ca o sa puna...nu au dreptul sa puna in clase...eu sunt de parere ca nu ajuta,eu sunt in coanda si decat profilor le e frica de camere...ca noua nu...
eu cred ca nu are nici un rostpana la urma tot ca oile se comporta
adrenaline junkie
VOODOO PEOPLEINVADERS MUST DIEWE ARE THE PRODIGY
Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
este un lucru foarte bun din punctu meu de vedere şi se pare că s-au rezolvat multe din probleme cu aceste camere de supraveghere, sau cel puţin aşa ziceau cei de la jandarmerie într-o emisiune matinală de weeckend pe TVS.
da, ajuta la schimarea comportamenului elevilor pe coridoare![]()
Pai de ce sa le frie frica ca pun camere pe coridoare? Si in bai ar trebui puse (nu in wc, pe coridoru de la baie) si date amenzi, sanctiuni pentru comportament neadegvat, cele mai multe cred ca o sa fie pentru fumat si hartuire sexuala, care sunt in floare printre noile generatii![]()
Ar fi un lucru foarte bun sa puna![]()
le e frica sa ne dea drumu de la ore spre ex...ca-i vede directoru nush ce...sau sa ne lase in timpu' orei afara...
da, e buna ideea.... poate isi mai schimba elevii comportamentul si nu se mai poarta ca si cum ar fi pe tarla.
nu prea vad cu ce ar ajuta...cred ca le vor pune de forma..![]()
Fă ce poți cu ce ai acolo unde te afli.
Secretul succesului: să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie.
idee buna ...numai sa se respecte apoi si eventualele sanctiuni
Cred ca vor ajuta dar doar dupa ce vor fi "date" niste exemple prin sanctiuni ca sa vada elevii ca trebuie sa se gandeasca de 2 ori inainte de a face vreo chestie impotriva regulamentului. Insa... sa nu ne asteptam la minuni![]()
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
Da pt ca astfel cei care ar vrea sa faca ceva mai distrugator pt bunurile scolilor care si asa sunt putine s-ar gandi de 2 ori inainte sa o faca ... ca sa nu mai zis de violenta din scoli care ar scadea ... Dar efectul ar fi minim daca nu chiar nul la clasele mici unde nu ai cu cine sa te intelegi ... Din pacate nu cred ca se va implementa cat de curand acest lucru din lipsa de fonduri!
nu, pentru ca nu vad la ce ar ajuta. (asta cel putin in buzesti, in celelalte licee, nu stiu)
oricum, cea mai buna metoda ar fii sa puna detectoare de fum in toalete. (camere video in acele incapari IN NICI UN CAZ). nu cred ca poti intra acolo fara sa iesi mirosind a tutun.
import skynet;
io sunt in pedagogic si au pus camere cam acum 2 luni si e tot la felnush ce sa zic
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
cred ca nu'si au rostul pt ca in buzesti au pus camere la intrare in scoala si parca sunt de forma ca tot chiuleau eleviimai pe ascuns da tot plecau
) deci nu prea vad rostul camerelor de filmat...
Hear your heartbeat
Beat a frantic pace
And it's not even seven AM
You're feeling the rush
of anguish settling
You cannot help showing them in.
Hurry up then
Or you'll fall behind and
They will take control of you
And you need to heal
The hurt behind your eyes
Fickle words crowding your mind