am 2 boxe de la un magnetofon. pe ele scrie 30 W. pot sa le bag fara statie in calc (placa audio incorporata) ?
am 2 boxe de la un magnetofon. pe ele scrie 30 W. pot sa le bag fara statie in calc (placa audio incorporata) ?
0747.494.155 | 0766.619.473
NU. Initial va merge(se va auzii foarte incet) dar dupa cateva minute pa pa placa de sunet.
Mare e grădina Ta Doamne, şi...mereu işi mută gardul!
Nu, pentru ca placa de sunet nu are amplificarea necesara pentru ele, are doar un preamplificator. In plus, dupa cum spune si Robin SA, datorita impendantei mici pe care o au boxele, pre-ul placii de sunet va functiona in regim de scurt-circuit si daca nu are protectie se duce.
they hatin'
bafta...dar tre sa incerci toate gaurile de la placa de sunet k una nu ajunge....la 18 ani nu stii si u chestia asta? e chiar asa de grele??? dak era pe asa legam microfonu de ditamai castronu de difuzor si faceam concert...de ce se mai vand statiile??? de smecherie? de bibelou? hmmm...nu imi vine sa cred...si k sa nu fiu off topic ...raspunsul este NUMesaj iniţiat de badie
Lumea nu e a celor care pot, ci a celor care stiu sa vrea.
Nu vad de ce trebuie sa-i sari omului in cap...frumos nu poti sa ii explici sau s-a nascut cineva invatat?Mesaj iniţiat de Tantalau
![]()
boxele sunt bagate prin statie (magnetofonu')... aveam o mica divergenta cu un prieten si incercam sa-i gasesc o exlicatie inteligenta... deci nu era nevoie sa posteze un tantalau.
0747.494.155 | 0766.619.473
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: