Ce obiect,parte ,sau ce persoana dispretuiti mult la locul unde lucrati
Ce obiect,parte ,sau ce persoana dispretuiti mult la locul unde lucrati
regardelss what the haters say,
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
Nu pot sa spun ca lucrez...ca doar sunt elev...dar urasc bancile din clasa mea Sunt prea mici... nu mai rezist
IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmație care conține o ușoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificații opuse sensului lor obișnuit; zeflemea, persiflare.
"The best part of falling is getting back up again." -David Belle
pe unu care pute de nu poti sa stai langa el ))
sunt student si nu suport sa ma trezesc de dimineatza sa fiu la facultate la 8
aveti dreptate mai adaug si Ce sau pe cine dispretuiti in scoala,liecul(colegiul),facultatea unde studiati
iar imi dete unu minus la rep,cica iar am mai deschis un thread idiotdeci nu mai suporte un thread lafel de normal ca ala cu,Ce preferati,apa plata sau de la robinet?
Last edited by Hi-Tek; 31-03-2007 at 10:06. Motiv: Automerged Doublepost
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
Nu lucrez ca sunt la scoala - desi e ca o slujba ...dar ce nu-mi place la mine in clasa sunt bancile care sunt foarte vechi si mici...iar cat despre oameni pe care nu ii suport aceia sunt profesori ...imi dau demisia
Independent Movement
Mai are rost sa spun ce??? the boss.....
Never say never
eu la scoala mea urasc camerele de filmat,directoarea,si pe mecanicul Titel
imma get it anyway,
imma gonna do my thing.
pe sora shefului ... vai de plm ... cand o sa plec de acolo primul lucru care o sa il fac e sa sterg cu ea pe jos
nu suport fac unde sunt....inutila....nici profii de acolo....si nici patronu unde lucrez...cat despre unii vecini...
0729/018826 fara beep-uri
Mess --- Liv_yo7
ora la care ma trezesc...ma trezesc diminneatza parca m-ar fi batut unu toata noaptea...
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: