De ce v-ati logat pe acest forum ????
Eu din lipsa de ocupatie pt.ca nu-mi place sa stau pe mess si pentru ca am sa invat multe lucruri bune de aici!![]()
De ce v-ati logat pe acest forum ????
Eu din lipsa de ocupatie pt.ca nu-mi place sa stau pe mess si pentru ca am sa invat multe lucruri bune de aici!![]()
=>
=>
eu ma loghez zilnic![]()
i make juice happen.
![]()
si ce autoturism vinzi?![]()
Pai si pana la urma ce cumparam de la tine,ca doar ai postat la sectiunea vanzari,pe deasupra si autoturisme ?
Esti probabil vreun dealer renumit si noi habar n-avem ce postam,unde si de ce ?
Ca suntem siguri ca tu stii perfect toate astea...ca s-o iau pe partea de gluma ca,restu'...bine zice cisi_2k...
Ma-nchin si eu...
shi eu ma loghez in fiecare zi
moama ce masina tare sa mor eu vrei 10000 euroi pe ea bani jos ?
moved
later edit:Cenzorel
Last edited by Moderator; 31-03-2007 at 03:08.
Discutii super interesante pe forum...si chiar aflii multe chestiisincer...e o cale mai buna decat messengerul de a comunica...diferite pareri si diferite moduri de viata...
![]()
Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!
postati ontopic, sau se lasa cu infractiuni
Pai prima data m-am logat pe forum pentru sectiunea vanzari sa mai vand si io ceva...dar dupa aia am vazut si cafeneaua si alte sectiuni de unde am aflat si invat multe lucruri de care nu stiam
..ceea ce e bine
![]()
Independent Movement
ca sa vorbesc si cu alte persoane si ca sa fac prieteni noi![]()
sincer....vazusem la ora de informatica la un coleg k se juca...,. l-am intrebat si am intrat . Cam 6 sau 7 luni numai asta faceam ...ma jucam la arcade,,,apoi am descoperit scopul forumului![]()
ce pampalau e ala de imi dete bad repsi nu recunoaste
![]()
de atata timp...nici numai tin minte de ce![]()
"Nu putem pierde niciodata ceea ce ne-a bucurat candva...Tot ce iubim cu adevarat devine o parte din noi."
Edited by MOD - fara reclama!
shiiinyyy register button
Ontopic:
Abia pusesem netu (dupa n luni de asteptare) si am vrut sa-l testez.
Last edited by Am3oo; 06-04-2007 at 13:19.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: