propun acest thread sa fie Lipicios deoarce sunt f.multi (sau cel putin erau) care nu mai puteau intra pe servere de W3 ca nu aveau patchurile iar aici vreau sa discutam despre ultimele patchuri si crackuri si de unde le putem procura
propun acest thread sa fie Lipicios deoarce sunt f.multi (sau cel putin erau) care nu mai puteau intra pe servere de W3 ca nu aveau patchurile iar aici vreau sa discutam despre ultimele patchuri si crackuri si de unde le putem procura
done
Acum 2 luni puteam sa joc warcraft III v 1.18 ...acuma nu mai pot , imi cere un patch nou... dati-mi un link ceva..plz
viata e scurta si merita traita
le gasesti pe dc++ patch 1.19b, 1.19a, 1.20
O intrebare totusi... mie nu mai vrea sa mi se conecteze pe bnet cu eroarea: Unable to validate game version. Am cd-key original, w3 crackat cu no-cd
vezi sa ai ultimu patch apoi poate nu e no-cd cracku b.net ready unele nu merg pe b.net. de obicei specifica aia daca merg sau nu.Mesaj iniţiat de BULETE
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
"war3x no-cd 1.20" asta e numele la no-cd si are putin peste 1Mb
Daca ai jocul original de ce nu faci imagine dupa cd si sa nu mai folosesti no cd. Asa sigur nu vei avea probleme, iar cand apare o noua versiune updateul se face automat.Mesaj iniţiat de BULETE
Nu am jocul original , doar cd-key (cont)
mah ia dati voi aici si adresa de la serverul de warcraft 3 k eu vreau sa joc si nu stiu adresa ... 10x
cu tot ce trebuie adik si ce pun la zone ... si daca mai e nevoie de vreun fisier in afara de gateway editor ?!
Last edited by SickneS; 16-10-2005 at 19:38.
This is the virus of life ...
If I live I will kill you ... If I die you are forgiven ...
PvPGN EUROPE
IP: server.eurobattle.net
TimeZone: +1
TOT ce va trebuie gasiti pe www.eurobattle.net inclusiv patchul 1.20a!
va astept la dota
Mesaj iniţiat de SickneS
europe.battle.net
asta e cel mai jucat ia incearca-l
How much wood could a woodchop chop if a woodchop could chop wood?
eu folosesc v drive 7 .. shi joc pe serverele vero ... (bine.. cu cd-key-uri delapidate )
contul meu e Telal ... pt cei care vor AT
va pot invita intr-un clan dc binevoiti Clan BAMF (Bad ass mother fuckers)
este necesar sa aveti ori level bunicel ori rating
nu am idoli
kokar te tine un 1v1 pe lan? sau si at daca ai oameni
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost
Dacă ai key sau joc original nu prea poţi juca cu no cd crack. Pentru că jocul original nu trebuie crackuit...fă imagine şi gata.
sigur ca poti juca. sau cel putin se putea pe la patchurile mai vechi cand am jucat eu. iti trebuia doar un crack battle.net working (nu toate erau - se specifica de obicei). partea naspa e ca iti trebuiau .exe-urile originale sa poti aplica un nou patch iar apoi crack-uite iar. nu proces destul de naspa.. dar daca ai nevoie de aia 700mb...
poze
We have a very simple policy here: arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
http://www.lancraft.org/forum/viewtopic.php?t=555
luati de aici crack si patch pt 1.20b, merge
pt pvpgn, da, iti trebuie 1.20a
serverul nu suporta, din pacate 1.20b, iar lagul este de multe ori infernal.
~200 chat`ishti pe battle.chat, + alte cateva sute care practic joaca dota, non stop.
am vazut pe un tip, ySam, 600 de victorii, 4 infrangeri. probabil ca a jucat numai 1 vs 1, sau meciuri aranjate, who knows.
adevarul e, ca nu prea ma pricep la dota, so... i`d rather leave this game to the ones who know how to play it
PS: MetalMp3 parca shtia oleaca de warcraft, intrebatzi-l pe el de un 1 vs 1 (il shtiu de pe hubul oltenia, unde facea ownage la warcraft
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Mesaj iniţiat de DarkBringer_bgl
Binenteles taticu' insa nu pun patchuri cracuite de lan ... nu are rost. Ma gaseshti pe serverul US West
Intru de obicei seara cand apar scheletii
nu am idoli
pt a juca pe lan, trebuie doar un executabil, si un .dll, in .exe scrii ip`ul celui care a facut serverul, si dupa aceea te conectezi, prin local area network. merge si bnet, si blan, daca vroiai sa spui ca daca merge bnet, nu merge blan, si viceversa
did you ever have that feeling when you're not sure if you're awake or still dreaming?
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: