pina la urma cind ti se da gag primesti vreun mesaj ceva sa ti se spuna de ce? nu de alta, dar am vazut ca unii au primit si eu nu am primit. chiar eram curios de ce mi s-a dat si cind.
pina la urma cind ti se da gag primesti vreun mesaj ceva sa ti se spuna de ce? nu de alta, dar am vazut ca unii au primit si eu nu am primit. chiar eram curios de ce mi s-a dat si cind.
ungagged.
The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
"Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein...
FREAKTUNING, vezi ca ai uitat sa imi scoti gag-ul. mai ales ca nu am injurat eu ci altul.
Publica anunturi simplu si rapid anunturi.craiovaforum.ro
www.facebook.com/craiovaforum
www.facebook.com/groups/craiovaforum.ro
Eu gatesc?! TU? www.blogdemancare.ro
Ne place sportul si cam atat
1.ma repet: si "atacul" (sa te citez) este limbaj de mahala?
2. singurul motiv pentru care m-am luat de el este ca el a fost primul care a "atacat". daca ai curiozitatea sa te uiti putin mai jos de unde am inceput eu ai fi observat, daca tot ai in fata "discutia" in cauza de pe shoutbox.
3. WinFast nu iti ai rostul in aceasta discutie.
Domnu Winfast aici posteaza doar cei care au probleme, cei care se baga in seama cum esti tu de exemplu primesc pedepse, esti la 5 puncte de un ban, asa ca vezi ce faci.
Dupa cum am zis gagul ramane.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: