As vrea sa puneti aici cateva fotografii frumoase care sa ilustreze latura frumoasa a orasului nostru.
As vrea sa puneti aici cateva fotografii frumoase care sa ilustreze latura frumoasa a orasului nostru.
-
e ca si cum ai spune nu unui Heineken rece...
latura frumoasa a unui oras in general imputit???? vrei sa le trucam????
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
-
Trebuie trucate pozele ca altfel nu cred sa gasesti ceva interesant in orasul asta imputit.
Cosmote 0764607451
id:nistor33
Oricat de mult vreau io sa scap de orasul asta...totusi oameni buni. Are si parti bune. Parcul, centrul...............uhmm parcul, iar centrul.aa da mai e si parcul si centrul.
P.S.Si sa nu uitam de parc si centru.
eu nu stiu sa pun poze direct aici(nu cu imageshack) ca v-as arata ca nu avem un oras atat de imputit...daca ma invata cineva poate rezolvam...
prea tarziu. am terminat deja prezentarea cu pozele proprii. insa topicul poate ramane deschis pentru cei care vor sa impartaseasca cu noi locurile frumoase ale craiovei.
-
Uite ce imi place mie in Craiova (mi se pare ca sunt prea evidente, dar cand treci zilnic pe langa ele... oare de ce nu apreciaza nimeni cladirile astea?):
![]()
![]()
![]()
![]()
muzeul de arta ------- catedrala sf. dumitru ----- muzeul de istorie ------ primaria ---- prefectura
+ o gramada de alte poze pe site ul asta: http://www.***********/craiova/servle...d&tmpl=craiova
Last edited by Xayidee; 03-04-2007 at 20:32.
avem si noi lucruri frumoase...eu zic sa nu mai dramatizati atat....
english parc, parcul romanescu, parcul de la teatru e superb si aveti rabdare sa se deschida centru oficial...sa vedeti atunci dracu gol de pe lume....![]()
Pentru voi, totul e de rahat. Fiecare oras are ceva foarte frumos si altceva mai putin frumos. Poze nu aducem, in schimb aducem critici. Vizitati alte forumuri locale, chiar si softpedia, sa vedeti threaduri de genu' asta pline cu poze ale unor orase mai murdare/urate ca asta (ilustrand locuri destul de placute ochiului).
...ca o mica paranteza.
nu a zis nimeni ca nu avem locuri frumoase...voi nu vedeti decat aparentele...in poze totul e ok dar ia duceti-va si uitati-va de aproape...mizerie...cladiri degradate....
nonconformity in my inner self/only I guide in my inner self....
I am what I create/believing in my fate/integrity is my name.
nobody moves...nobody gets hurt...
While You Sleep I'll Destroy Your World
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: