am auzit mult despre reincarnari .. am vazut si filme pe tema asta .. acum vin eu si va intreb .. exista reincarnarea ?![]()
![]()
am auzit mult despre reincarnari .. am vazut si filme pe tema asta .. acum vin eu si va intreb .. exista reincarnarea ?![]()
![]()
In anumite culturi exista asa ceva ...un exemplu ar fi budisti care cred ca dupa ce mori te reincarnezi in altceva , ei cred ca asta e cursul vietii
.... dar eu unul nu cred adica nush exact ce sa spun ...nu am studiat asa ceva
![]()
![]()
Independent Movement
Iar un "super" thread.
Macar mutati-l la offtopic.
ONT: NU.
e ca si cum ai intreba daca exista dumnezeufiecare crede ce vrea
nu cred in reincarnare
nu cred ca exista asa ceva
NU.
nu cred in asa ceva..
editat semnatura - Edited by MOD - Fara reclama in semnatura !
Intrebare : Exista PROSTIA?
Raspuns : Din belsug ...![]()
![]()
exista asa cum exista si!! Parerea mea e ca nu exista asa ceva!! Doar
poate crede asa ceva!!
E atat de important daca exista? Oricum eul din viata asta se pierde, deci...cum ma ajuta? (ma refer ca dupa eventuala reincarnare nu mai stii nimic de tine din viata anterioara). Deci...din cele spuse consider ca nu se poate vorbi de asa ceva.![]()
nu cred in asa ceva![]()
ba,reincarnarea e credinta budistilor...sau a cui o fi,asta inseamna sa crezi in ceva,eu nu cred in nimic=ateu...
Esti oripilat/dezgustat/frustrat de prostia, ignoranta si imbecilitatea de pe forum? So thank you for Animal Planet
nu cred in reinacarnare
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
mahdaca fac un thread si intreb daca credeti in reincarnare trebe sa imi dati reputatie negativa ? ~X( doar e cafenea free chat
![]()
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: