Unde pot gasi si eu un salon de tatuaj si sa-mi faca tatuaje chiar daca nu am 16 ani??![]()
Unde pot gasi si eu un salon de tatuaj si sa-mi faca tatuaje chiar daca nu am 16 ani??![]()
cu ala tanar am vorbit eusi ala mi-a zis k nu-mi face k nu am 16 ani
![]()
inseamna k pari f mic![]()
Time Means Money...I Need Time![]()
Id:bluhbluhwhatever![]()
Tel:0746 525 808
ma cum adik par mic k am 1.80 ....si nu arat de 14 ani![]()
Craiova Forum > Mica Publicitate > [Vanzari] > Diverse
si... ce zici ca vinzi?
LoL tu te-ai uitat prin discoteci ex:Nrg cum apar pusti care se vede dupa fata lor ca nu au nici 11 ani tatuati pe mana
Sa fim seriosi are 16 anii,la varsta asta nu intrebi pe mama si pe tata decat daca iti dau bani
De cercei in ureche sa fim seriosi am vazut in generala in clasa A 1 sunt o carca![]()
Greseala mea 14 oricum de pe la 10 ani 11 nu prea au ce sa mai zica parinti
Mai ales cand apari acasa cu tatuaj ce sa zica sa te bata ca ai tatuajsa fim seriosi sunt alele mai rele
.
Sfat: Daca tot iti faci tatuaj ai drija unde il faci si ce anume reperezinta sa nu regreti mai tarziu ca ai tatuati toti draci pe tine si in locuri usor vizibilepunel pe umar ca da bine
![]()
Tot timpu copilu tinut din scurt cand scapa o face lata rau.
Ce are ca vrea sasi faca un tatuaj la 14 il sustin sasi faca consider ca este destul de mare casa isi dea seama ce alegeri face.
Sa fim seriosi daca intreb 10 oameni de difereite varste daca si-ar face un tatuaj gratuit in forma de cap de leu sau tribale pe umar majoritatea ar zice da![]()
Eu ma gandesc cum eram eu la 14 ani si zic ca eram in stare sa iau destule decizi singur (bine ca, cand aveam eu 14 ani nu prea vedeai cercei in ureche peste tot si tatuaje
erau dar mai rar
)
La 14 ani eram deja vacinat cum se zicenu era ca acuma ca te duci la terasa cu unu mai mic pac zice chelnerita daca aveam toti peste 18 ani
![]()
Colors made sounds in his mind. And he learned to play those sounds on his instrument. Green, with its infinite variations, was his most subtle harmony. The Listeners came, took him from his home to a house in a deep Deciduous Forest and listened as his music was played through perfect speakers on the roof of his house.
Credema am facut intr-o scoala de cartier si am vazut cazuri in care copi cuminti ( mai bine zis fete tinute din scurt de mame nuti face iubit ca esti prea mica ,invata alea alea )au fugit cu primu taran cu 4 clase care l-a gasit.
Tot lafel verisor de al meu foarte bun copil la invatatura elev foarte bun la carte cu tata profesor si mama invatatoare ,in primu an la liceu cand a scapat si el cat de cat pe cont propriu a inceput sa bea pana a intrat in coma alcolica si nici acuma nu prea este in apele lui ,de la scoala a fost exmatriculat de la oblobleja ca se luase la bataie cu profesoru si din henry coanda ca dat cu geanta la o profesoara pe geam si gata asa a terminato si cu scoala .
Cazuri de copi cuminti care au luato razna ca erau tinuti din scurt sunt multe .
Eu la 14 ani ma descuracam cum se zice .
Tot timpu copilu tinut din scurt cum scapa o face lata rau mai am si cazuri cu finisuri mai tampite cu accidente de masini etc..
ofer 10 lei ! :yikes:
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: