Eu in timpul liber fac parkour,stau pe net si ascult muzica!
Eu in timpul liber fac parkour,stau pe net si ascult muzica!
nu prea am timp liber- same here - net, disco, in oras, vizite, mai rar sport...
fac multe lucruri in timu liber ca am din beljug....de obicei nu stau acasa...umlu teleleu pe unde apuc
Traiesc in lumea mea...dar e ok...aici toata lumea ma cunoaste
de obicei stau pe net...iar cand nu fac asta, ma duc cu prietenii prin "hood", mai rar in oras
dorm![]()
i make juice happen.
But to be fully couched within the comfort of a friend is a mode of existence with severe implications. To please you perfectly, she must understand you perfectly. Thus you cannot defy her expectations or escape her reach. Her benevolence has circumscribed you, and your life’s achievements will not reach beyond the map she has drawn.
De toatein special dorm...
![]()
Romania este o tara frumoasa...pacat ca este locuita!
In timpul liber stau cu iubita mea![]()
si cat mai ramane incerc sa mi-l petrec cu prietenii
![]()
Ca sa fiu scurt si la obiect, in timpul liber fac![]()
Pai cand am timp liber...dorm, daca nu mi-e somn merge un biliard cu prietenii sau ma uit la Dragon Ball
![]()
Pai imi petrec timpul liber cu prieteni pe la biliard si plimbari si iesiri pe afara...a da si stau pe net si ascult muzica
![]()
Independent Movement
munte, parc sau tolanesc in pat![]()
ma distrez....cel mai des in lumea viselor...dorm ca
In cazu in care nu dorm ies prin oras....aaa si stau pe net mult...sa nu uit asta...stau la calculator pana vine tata sa imi bata in casti si sar de pe scaun ca arsa
De citit...uhm...citesc doar inainte de culcare...daca am chef
![]()
de multe ori ies in orash cu prietenii sau ies pe afara si ma plimb,ascult muzik,dorm,ma uit la tv,stau la calculator depinde de cum ma simt si de cat timp am la dispozitie
"I'm just a musical prostitute my dear,i won't be a rock star i will be a legend"-Freddie Mercury
R.I.P. King of Pop
1.Reinstalez windowsu si numar cate secunde imi ia de data asta.
sau
2.Ascult muzica, "forumesc", joc ceva.
Iata cateva variante:
Descarcati varianta potrivita: